Od doby, co se Meghan Markle (37) přivdala do královské rodiny, se neustále řeší nejrůznější intriky kolem její osoby. Nejprve se spekulovalo, že ji královna Alžběta II. (92) nesnese, jakmile se však spolu objevily na několika společenských akcích a skvěle se bavily, začal se detailně probírat Meghanin vztah s do té doby nejoblíbenější členkou královské rodiny, půvabnou Kate Middleton (37). Je totiž pravda, že to mezi vévodkyněmi skřípalo již od počátku. Usedlá Angličanka Kate si s hollywoodskou herečkou zkrátka nesedla a pouto mezi bratry Williamem (36) a Harrym (34) podle všímavých britských médii brzy nabylo vážných trhlin.

Už to, že spolu bratři nestrávili Vánoce, jak tomu bývalo vždycky dobrým zvykem, vyvolalo vlnu překvapení. Místo rodinné idylky byl HarryMeghan s královnou v Sandrighamu, zatímco William a Kate s Middletonovými. A teď se spolu ani nesetkali na narozeninové oslavě. Kde jinde by se přitom mohly rovnat pokřivené vztahy?

Zatím údajně není jasné, zda bývalá herečka a její rusovlasý princ odmítli pozvání na party, anebo ho vůbec neobdrželi. V luxusní georgiánské rezidenci Anmer Hall, kde se akce konala, pro ně však už prý byla připravená jedna z deseti ložnic.

Mezi hosty na Katině oslavě se objevila ale například Emilia Jardine-Paterson (37), její blízká kamarádka z dob studií a zároveň kmotra jejího syna George (5). V době, kdy se Kate s Williamem v roce 2007 na krátkou dobu rozešla, byly spolu obě tehdy pětadvacetileté dívky na dámské jízdě na Ibize. A její manžel David, který se samozřejmě také oslavy zúčastnil, zase navštěvoval s princem Williamem prestižní školu Eton. Nechyběla ani kmotra princezny Charlotte (3) Laura Meade.

VIDEO: Ostře sledované: Kate a Meghan spolu na Wimbledonu

Fotogalerie
39 fotografií