Eva měla v plánu loni na podzim procestovat několik států Latinské Ameriky, ale v září její babičce diagnostikovali rakovinu žaludku v pokročilém stádiu, a tak šlo vše stranou.

„Miluji Tě, babičko, a navždy zůstaneš v mém srdci. Cítím vděčnost za to, že tak výjimečný člověk jako ona, Liduška Sladká, mohl být v mém životě. Tento jedinečný člověk můj život neskutečně obohatil. Děkuji za vše… Její odchod tak nesmírně bolí, i když vím, že po tom, co si v posledních měsících prožila, už je jí lépe.. Bůh si ji minulý týden povolal na věčnost. Prosím, myslete na ni v modlitbách všichni, kdo jste ji znali, děkuji," oznámila na sociální síti Čerešňáková

Babička byla jako má druhá maminka, úžasný pozitivní laskavý člověk, jedna z nejkrásnějších bytostí v mém životě. Bolelo to a bolí to," líčila bývalá ředitelka České Miss, která se loni navíc rozešla i s Martinem Ditmarem, s nímž  soutěž vedla.

Další rána na sebe nenechala dlouho čekat. „Od září jsme se s mojí maminkou a sestrou Silvií střídaly v Brně a o prarodiče pečovaly, od října na denní bázi. Bylo tak náročné vědět, že člověk nemá jak jinak pomoci než svou přítomností, péčí, denní pomocí… strávila jsem s babičkou i dědečkem nespočet hodin a dnů, doma i v nemocnici, na onkologii, paliativní léčba s MUDr. Slámovou, následná spolupráce s mobilním hospicem sv. Alžběty v Brně a ochotnými zdravotními sestrami, všem děkujeme," popisovala Eva odcházení milované členky rodiny.

Paní Sladká by letos s manželem oslavila 63 let společného života. Bohužel místo toho přišla smrt. „Babičku jsme si nechali doma, aby byla v prostředí, které jí bylo nejmilejší. Musela jsem být silná a nemohla před ní brečet, ale tak nás to bolelo vidět ji trpět," netají svou bolest misska.

VIDEO: Eva Čerešňáková: Jak to bude s Českou Miss? Nevím, co bude dál...

Video
Video se připravuje ...

Eva Čerešňáková: Jak to bude s Českou Miss? Nevím, co bude dál... Markéta Reinischová

Fotogalerie
49 fotografií