Choť prince Harryho (34) se bude muset brzy rozloučit s dalším členem svého týmu. Poté, co dalo několik lidí z jejího služebnictva výpověď, údajně kvůli jejím náročným požadavkům a zvyku vstávat velmi časně ráno, měla podle britských médií zažádat o uvolnění ze služby také šéfka Meghaniny ochranky.

Nejmenovaná špičková policistka přitom ve funkci působila pouze šest měsíců a nahradila ve službě Billa Renshawovi, jenž po 30 letech věrné služby královské rodině a zejména princi Harrymu, odešel minulý rok do důchodu. Jeho nástupkyně navíc ještě nedávno působila jako ideální parťačka pro Meghan, jelikož to byla právě ona, kdo jí na Fiji podal pomocnou ruku. Tehdy se těhotná brunetka ocitla na trhu obklopena ohromným davem lidí, o kterém dopředu netušila. Přála si odtamtud odejít, což se jí vzápětí vyplnilo. Stačilo blonďaté pistolnici cosi pošeptat do ucha.

Jenže podruhé už se na ni vévodkyně asi nebude moci spoléhat. Scotland Yard totiž obdržel žádost o její rezignaci. Samozřejmě si už vrabci na střeše cvrlikají o tom, že za náhlým odchodem stojí neshody obou dam. Ovšem najdou se i tací, kdo vévodkyni obhajují. „Na rozdíl od někoho, kdo se narodil v královské rodině, to může být pro ni velmi stresující. I když byla Meghan známou herečkou, stále měla svobodu v tom smyslu, že se mohla volně pohybovat,“ vysvětloval zdroj obeznámený se situací pro Fox News.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

„Avšak v úloze, kterou reprezentuje teď, to prostě nejde. Všude, kam se pohne, musí být přítomná ochranka, což je pro ni velká zátěž,“ dodává ohledně toho, že někdejší americká herečka Meghan Markle si musela od svatby s Harrym zvyknout na úplně jiný režim a jiný stupeň slávy. Královská rodina teď ale musí za ženu najít náhradu a pravděpodobně bude opět hledat především u slabšího pohlaví. Přece jen i Meghanina švagrová Kate (37) i vévodkyně z Cornwallu Camilla (71) mají obě ženskou osobní strážkyni.

Odchod vedoucí ochranky shodou okolností přišel záhy poté, co dala výpověď také osobní asistentka vévodkyně Melissa Touabti (39). Dokonce se spekuluje, že po 17 letech ve službě pro zástupce britské modré krve hodlá skončit i soukromá sekretářka Meghan, Samantha Cohen. To už opravdu působí, jako by se všichni od těhotné manželky Harryho chtěli držet co možná nejdál. Tímhle tempem bude za chvíli celý palác bez služebnictva!

VIDEO: Z téhle nebezpečné situace Meghan ochranka pomoci nemohla: Nepovedené přistání!

 

Fotogalerie
117 fotografií