Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná učitelka (†30) odstrčila školačku (6) před autem, sama zemřela

Autor: DH - 
14. ledna 2019
06:30

Třicetiletá učitelka přišla o život při tragické dopravní nehodě nedaleko základní školy v irském městě Dungloe. Těsně před smrtí ale ještě stihla před obřím Fordem Ranger odstrčit z cesty šestiletou holčičku. Ta skončila v nemocnici.

Tragédie se stala v momentě, kdy byla mladá učitelka a dvojnásobná maminka Dawn Croke (†30) se svým partnerem Paddym a jeho šestiletou dcerou na hřišti, nedaleko místní základní školy.

Horor nastal ve chvíli, kdy kolem projíždějící pick up značky Ford z doposud neznámých důvodů vyjel ze silnice a namířil si to přímo na učitelku a dceru jejího partnera. Obě měli velmi málo času na jakoukoli reakci. I přesto ale Dawn duchapřítomně zasáhla a šestiletou holčičku odstrčila dvoutunovému kolosu z cesty. Za hrdinský čin však zaplatila cenu nejvyšší.

Dawn Croke byla na místě mrtvá, přivolaní lékaři jí už nemohli pomoci. Holčička sice také utrpěla vážná zranění a se zlomenou pánví a nohou ji záchranáři transportovali do nemocnice, ale je ve stabilizovaném stavu a především živá. Podle lékařů se z nehody zotaví na 100 procent. Řidič vozidla zraněn nebyl.

Na sociálních sítích se okamžitě začali shromažďovat lidé, kteří na mladou ženu začali vzpomínat. Za všechny lze vybrat jeden příspěvek od kamarádky zesnulé: „Nebe nyní získalo toho nejúžasnějšího anděla ze všech.“

 

tesarl ( 14. ledna 2019 16:07 )

A nejsmutnejsi je, ze pro tebe je smutnejsi nejaka gramatika nez smrt mlade zeny. Vyhledej psychiatra.

matylda-rut ( 14. ledna 2019 16:02 )

A ty sem chodíš hledat chyby? Ty musíš být hodně vělká 3,14če. Čeština je tak zblblá, naprosto staromódní a zbytečně komplikovaná i/y, mně/mě, s/z - všechno na hou.no, stačila by malá úprava a jen i. Protože když napíšeš My jsme bili v Praze, tak už z toho je čitelné a jasné, že nikdo nikoho nebil.

Macal ( 14. ledna 2019 12:04 )

Čert Vem chyby ve článku. Před učitelkou klobouk dolů. A ta malá ať se uzdraví. A takový komentáře může psát jen blbec.

mazd ( 14. ledna 2019 10:41 )

Čtu druhý článek, v každém do očí bijící hrubka.

Jarmila Slavikova ( 14. ledna 2019 10:06 )

Smutný příběh. Ještě smutnější je, že autor neumí česky.

Zobrazit celou diskusi