Přestože jen málokterý muž má nervy na to, aby byl se svou partnerkou ve chvíli, kdy dá život jejich společnému potomkovi, Ondřej Rychlý si tento emotivní okamžik nemohl nechat ujít. Jeho syn Tobiáš si navíc vybral pro své narození jediný den, kdy měl jeho budoucí tatínek volno. „Byl jsem u porodu celou dobu a byl to neuvěřitelný zážitek, doteď to zpracovávám,“ svěřil se pro Super.cz pohledný herec na křtu knihy k seriálu Modrý kód. Tam totiž Ondřej září v jedné z hlavních rolí.

A přestože jeho postava během natáčení moc štěstí na vztahy nemá, usměvavý herec si nyní lásky užívá dosytosti. „Měl jsem nejkrásnější Vánoce, prožívám úplně nový druh lásky, o kterém jsem vůbec nevěděl, že můžu mít. Máme doma takový zamilovaný trojúhelník, který je bezpečný. Jen už měsíc a půl nespím, je to náročné, ale krásné,“ vysvětlil prostřední syn oblíbeného televizního baviče Petra Rychlého. Zažívá teď zkrátka to nejkrásnější životní období.

Svému seriálovému hrdinovi by proto také přál lásku s velkým L, a to s postavou zdravotní sestřičky Petry, kterou ztvárňuje herečka a zpěvačka Eva Burešová (25). „Dlouhotrvající, velkou šťastnou lásku – aspoň třeba rok, aby ty dva mladý krásný lidi, kteří kolem sebe krouží tak dlouho, už konečně mohli být spolu a mohli přestat hrát hry. To je to jediné, co si Prokop opravdu přeje a co si přejí i diváci. To bych mu přál a rád bych si to i zahrál,“ dodal se smíchem Ondřej Rychlý.

VIDEO: Znělka k seriálu Modrý kód, kde Ondřej hraje Prokopa Hlinku

Video
Video se připravuje ...

Modrý kód se vrací s novými tvářemi a předělanou znělkou! FTV Prima

Fotogalerie
35 fotografií