Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kráska si změnila fotku na Facebooku: Přítel jí za to vykopal zuby!

Autor: DH - 
13. ledna 2019
05:34

Jedna nevinná fotka měla nedozírné následky. Nepředstavitelné peklo si prožila mladá žena (29), kterou zkopal její přítel za to, že si změnila profilový obrázek na Facebooku. Žárlivec zřejmě neunesl, že si vyrazila na „dámskou jízdu“. Po hrůzném činu skončil ve vězení.

Rodačka z Liverpoolu Lois Ashtonová začala s Andrewem McNairem chodit v roce 2016 a ze začátku se vše zdálo být ideální. Záhy ale zjistila, že je s jejím přítelem něco v nepořádku. Začal ji bít. Když Lois dostala první facku, přešla to. Až když jí přítel udělal monokl, rozešla se s ním.  

„Rozhodla jsem se ho opustit, ale každý den mi volal, pořád byl na telefonu a omlouval se mi, tak jsem ho vzala zpět,“ řekla pro britský list Daily Mail devětadvacetiletá Britka. Problémy ale neustaly, ba naopak. Celá situace vyvrcholila v šílenou scénu.

„Šly jsme s kamarádkami na dámskou jízdu do hospody, on tam přišel, ale nesedl si k nám, sedl si do jiného boxu a celou dobu na nás jen koukal,“ vypověděla žena, která se pak rozhodla vyrazit ke kamarádce do bytu na pár drinků a následně šla domů.

V posteli se pak rozhodla, že si změní profilovou fotku na Facebooku. To přítele rozhořčilo nejvíc a ráno pak čekal na Lois šok.

„Stál nade mnou a křičel. Chtěla jsem utéct k sousedům pro pomoc, ale zastavil mě,“ popsala žena hrůzný zážitek. „Potom mě třikrát nakopal do obličeje a vykopnul mi tím zuby. Jeden zub se mi dokonce zavrtal dásní nahoru k nosu, takže když jsem si do něj sáhla, cítila jsem ho v něm,“ doplnila Lois neuvěřitelně hrůzné detaily toho, jak moc ji přítel zřídil.

Britka to ze strachu nejprve nechtěla ani hlásit na policii, když ji ale uviděla rodina a přátelé, pod tlakem přítele přeci jen udala. Ten vyfasoval šestatřicet měsíců za mřížemi. Lois se ze strašlivého zážitku ale ještě nevzpamatovala, trpí psychickými problémy a není schopna nikomu věřit.

petrw ( 13. ledna 2019 18:53 )

banany aeraluna jojo

Mrdka ( 13. ledna 2019 17:46 )

Kázeň musi být.

anka ( 13. ledna 2019 16:41 )

cznb ( 13. ledna 2019 16:07 )

Vždyť 1049an má pravdu, to jen doblblé sluníčko to nechce vidět.

sigmae ( 13. ledna 2019 15:31 )

psychologové to nazývají začarovaným kruhem násilí, stockholmský syndrom, atd...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání