„Mám tisíce nevyřešených e-mailů, tisíce rozdělaných náramků, rozepsaných dopisů, nedodělaných fotek a věcí k úklidu. Přes Vánoce jsem se ničeho ani nedotkla a s tím, že na všechno kouknu v lednu,“ povzdechla si Burešová na sociální síti. Jenže bohužel, ani začátkem roku nemá čas zvolnit.

Naopak, práce jí ještě přibyla. Začala v Činoherním klubu aktivně zkoušet Sopranistky, což je inscenace, která bude mít v polovině února premiéru. Jejím režisérem je oblíbený herec a člen Partičky Ondřej Sokol (47). Eva se rovněž musí naplno věnovat natáčení populárního seriálu Modrý kód, kde září po boku Ondřeje Rychlého (26). Dokonce si nedávno našla čas i na křest stejnojmenné knihy k seriálu, kde se potkala s kolegy Ondřejem Rychlým (26), Sabinou Laurinovou (46), Lucií Kožinovou (49) či Davidem Gránským (26).

A kromě toho na ni doma čeká malý syn Nathaniel (1,5). Jak už představitelka zdravotní sestřičky Petry z Modrého kódu v mnoha rozhovorech zmínila, s péčí o malého synka, na kterého zůstala pár měsíců po jeho narození sama, jí pomáhá maminka.

„Jediný volný čas pro sebe mám po 18:00 večer, ale to už máme koupání a večerníček.  Takže většinou to pak dopadá takhle: ‚Jasně, jen ho uspím a hned přijdu za tebou, pak ještě dodělám práci.‘ Hahaha. Ne, no,“ vysvětluje Burešová s ironií svůj každodenní rituál a pravděpodobně i konverzaci s novým partnerem, na kterého už ale moc času a sil nezbývá.

Vše brunetka z muzikálů Dracula či Čas růží doplnila o rozkošnou fotku, na které s Nathánkem v objetí spokojeně podřimují. Ke snímku dokreslila srdíčko. „Mám ráda zimu, ale už chci sluníčko. Fakt mně chybí energie na jiné věci než jen na práci a prcka,“ přiznala krásná brunetka, která  si přitom ještě krátce po porodu libovala, jaká je výhoda být mladou maminkou: „Mám energii všechno zvládat. Pracuju, a zároveň mám sílu dělat s ním srandičky, smát se,“ tvrdila tehdy redaktorům iDnesu.

K dobíjení baterek, jak se říká, jí tehdy hodně pomohla i vlastní placenta, kterou si nechala zpracovat metodou využívanou v čínské medicíně. Její dula z ní vytvořila kapsle, tinkturu a koktejl, který herečka ihned vypila. „Tinktura se užívá po pár kapičkách. Takže když mám nějaké špatné stavy, pár kapek si dám,“ prohlašovala tehdy. Možná je teď na čase zázračnou tinkturu zase vytáhnout!

VIDEO: Eva Burešová to po rozchodu neměla snadné: Brečím doma do polštáře, řekla

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová po rozchodu: Brečím doma do polštáře... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií