Tu a tam si Simona KrainováKarlem Vágnerem odskočí někam do tepla od svých synů Maxe a Bruna, aby si užili jen sami sebe. A to, jak se zdá, se ostatním ženám nelíbí. Modelka se ale jejich komentáři a názory nenechala rozhodit, i tak jim ale poslala z dovolené vzkaz.

„Takže ještě jednou a naposledy pro všechny bio super chia matky. Děkuji za Vaše názory ohledně našich výletů bez dětí, teď přidám svůj pohled na věc. Zaprvé nechápu, jak může můj vztah k dětem někdo soudit na dálku. Děti jsou pro mě absolutně vším, stejně jako je pro mne důležitý můj manžel a NÁŠ partnerský život," obhajovala se vůči „bio matkám" blondýnka.

„Jsme oba rodiče, kteří celý svůj čas věnují velmi aktivně hlavně Maxovi a Brunovi. Každé dítě potřebuje především spokojené zázemí a šťastné rodiče, je to součástí výchovy, jak se k sobě budou jednou chovat ve vlastních vztazích. A hlavně je to NAŠE představa spokojeného vztahu,“ vysvětlila Krainová kritizujícím matkám svůj postoj k životu.

Podle ní je někdy zkrátka nutné si od běžného koloběhu života s dětmi oddychnout. Detox občas potřebujeme všichni, s láskou k dětem nemá nic společného. Právě naopak, utužuje totiž rodinné vztahy. A tak se mějme rádi a přestaňme se prudit. Pusu všem,“ dodala na závěr modelka.

Než s manželem odletěli do Indonésie, se svými syny strávili vánoční svátky a Silvestra na horách v Krkonoších. Navíc starší Max už chodí do školy, a tak má své povinnosti.

VIDEO: Simona Krainová nespí! Má nervy na pochodu!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová nespí! Má nervy na pochodu! 

 

Fotogalerie
29 fotografií