Krásná moderátorka hlavních večerních zpráv České televize Událostí si ke konci loňského roku prošla velkou výzvou. Soutěžila ve StarDance, kde vypadla až v osmém kole, což pro ni byl sice obrovský úspěch, ale jak přiznává, bylo velmi složité skloubit intenzivní tréninky s prací a osobním životem.

Fotogalerie: Afterparty StarDance: Blondýna na chodníku…
33 fotografií

Vedle svého tanečního partnera Michala Mládka trávila spoustu času na zkouškách a natáčeních. Díky tomu se začalo spekulovat, jestli spolu tihle dva něco nemají. Díky vzájemné blízkosti se už totiž několikrát v minulosti stalo, že se do sebe soutěžní páry zamilovaly.

„Sice spolu s tanečním partnerem trávíte spoustu času, víte o sobě poměřně hodně věcí, velmi často se vzájemně dotýkáte, ale u nás jiskra nepřeskočila. Navíc je Michal o sedm let mladší, což nemusí být úplně překážka, ale každý máme úplně jiný pohled na svět a v jiném světě i žijeme, a to je rozhodující,“ rozpovídala se Písařovicová v magazínu MF Dnes a vyvrátila tak spekulace o možném vzplanutí. 

O soukromém životě se ostatně nikdy moc bavit nechtěla, ale teď udělala menší výjimku. Aby ji chlap zaujal, musí podle ní splňovat několik kritérií. „Měl by vyzařovat charizma, přitahovat mě a měla bych se s ním mít o čem bavit. A nejvíc mi imponuje, když mě dokáže rozesmát. Směju se totiž ráda. Naopak nemám ráda namachrované typy, co nevidí přes ego, a když si ten dotyčný zkouší jen hrát a je už zabydlený někde jinde.“

Najít si partnera je podle ní, jak v minulosti přiznala Blesku, o něco složitější, když má člověk známý obličej. Navíc vydržet po boku krásné dámy, pro níž je velmi důležité její náročné zaměstnání, to asi nebude pro každého muže. 

VIDEO: Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií