První česká filmová premiéra roku 2019 se hned po projekci zvrtla v jeden velký mejdan, který končil až o půl druhé ráno. „Ke skupině, která bar v pražské Lucerně zavírala, patřil i režisér Hřebejk, který ale neodcházel sám,“ prozradil Blesku jeden z premiérových hostů.

Nebyla to přitom Hřebejkova premiéra (film režírovala Olga Dabrowská), ani jeho manželka! „Z baru vyšel ve společnosti brunetky, ke které se tisknul. Na schodech u východu se několik minut zamotávali do její šály. Díky tomu byli u sebe ještě blíž...“ pousmál se očitý svědek s tím, že režisér v sobě neměl jen jednu skleničku vína.

„Během celého večera postával a korzoval po baru se sklenkou bílého,“ prozradil návštěvník večírku. S pohlednou brunetkou se režisér seznámil po premiéře. „Byla to nějaká herečka, Aneta, nevím, jak se jmenuje příjmením. Přišel jsem tam sám a domů jsem šel také sám,“ vysvětlil Blesku sám Hřebejk.

Do půl třetí do rána vydržela i Chýlková, která přišla bez doprovodu svého partnera Jana Krause (65). „Herečka byla ve velice dobré náladě. A to i díky tomu, že byla obklopena partou přátel. Spolu také vyšli z Lucerny a zřejmě zamířili do dalšího podniku, kde bylo ještě otevřeno,“ popsal očitý svědek.

Odchod, na který se nezapomíná, předvedl také Pavel Řezníček (52). Nad ránem se skácel na schodech přímo na Olgu Dabrowskou (50). Když se deset minut před půl třetí oznámilo, že bar zavírá, přiměl se k odchodu i Řezníček. Jenže alkohol nebo nepozornost způsobily, že přilehl na schodech režisérku filmu Cena za štěstí.

Fotogalerie: Bujará premiéra do dvou do rána: Chýlková…
97 fotografií

„Ze schodů scházeli společně, ale po pár krocích se skutáleli. A to tak nešťastně, že herec spadl na režisérku,“ popsal Blesku očitý svědek s tím, že nebylo jasné, kdo klopýtl první. „Zvednout režisérku se ale herci vůbec nedařilo. Musel jí podat ruku jiný muž,“ dodal svědek.

VIDEO: Ve snímku Cena za štěstí si zahrála Ivana Chýlková. Co na premiéře prozradila?

Video
Video se připravuje ...

Ivana Chýlková Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
134 fotografií