Slovenská diva Dara Rolins se na Bali dostává do formy a její bříško teď už zdobí pořádný pekáč! Dara se svým „sixpackem" pochlubila na Instagramu fotografií, na které pózuje v černé sukýnce a podprsence. Jenže fanoušky tím úplně neohromila.

Do komentářů jí přistával jeden negativní komentář za druhým, nabídky na pomoc se stravou se jen hrnuly a našli se i tací, kteří zpěvačce nabízeli sestavení cvičebního programu, které bude zaměřené více na „ženské" cviky.

Někteří šli dokonce tak daleko, že zpěvačku osočovali z podstoupení liposukce. „Je to ještě žena? Léta jsem jí fandila, ale tohle ne! Nemít ty prsa, vypadá jako můj vysportovanej chlap. Jen svaly a žíly. Daro, proč to děláš?" rozčilovala se jedna z fanynek. „Je to hnusné, to chlapa určitě přitahovat nebude," sundal zpěvačku další. 

Rolins negativní komentáře rozladily natolik, že několik hodin nato poslala fanouškům vyjádření, ve kterém se pěkně rozjela. „Dobré ráno, i dnes začínám den na pláži. A jak jinak než v plavkách. Chápu, že už jste mě v nich párkrát viděli a je dost možné, že ještě uvidíte. Na Bali je nás totiž takto oblečených víc. Děkuji za komenty, pochvaly a doporučení a kritiky, co je pro mě dobré, zdravé, co vylepšit, co dělat a nedělat a tak," vypsala se v ironickém příspěvku Dara.

Její tělo ale skutečně od začátku dovolené prošlo viditelnou změnou. Že by se Dara hlídala v jídelníčku nebo začala více cvičit? „Chci jen říct, že se moje tělo během roku vždy výrazně mění, podle prostředí a zátěže. Tady na Bali se vždy vyseká, odvodní, 'zmenší'. A věřte mi, rozhodně to není tím, že bych nejedla. Ve svém těle se cítím pohodlně a mám ho ráda takové, jaké je," pokračovala krásná Slovenka, která si zde ale trošku protiřečí, vzhledem k tomu, že v minulosti prodělala plastické operace nosu a prsou.

Očividně iritovaná bývalá partnerka rappera Rytmuse (42) ale ještě neskončila. Kritikům dala jasně najevo, že pokud se jim něco nelíbí, mohou svou pozornost přesunout jinam. „Můj Instagram není přeretušovaný módní časopis a jestli někomu vadí nedokonalost, doporučuji sledovat jiný druh žen a možná i tím pádem mladších. Ano, vím PŘESNĚ, kolik mi je let, a ne, nehraji si na mladší, jenom tak dost často vypadám," dodala Rolins. Těžko si představit, že po takových slovech budou její sociální sítě zdobit pouze samé pochvaly.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
88 fotografií