Oblíbený akční hrdina, herec pocházející původně ze Západního Německa, to umí pořádně rozjet. I když je už v málem důchodcovském věku, stále se dokáže dobře pobavit v baru - a co víc, zbourat se tak, že by se za to nemusel stydět kdejaký štamgast ve čtvrté cenové.

Z Annabel's Member's Club v Londýně museli Willise vyvést a prakticky dosmýkat až do vozu, jelikož představitel oblíbeného newyorského policisty Johna McClanea, který si to za střízliva umí rozdat s celou teroristickou buňkou, nyní nebyl schopen ani chůze. Několik schůdků, které musel zdolat, se pro něj staly málem neřešitelným problémem.

V proslulém londýnském klubu se konala akce pořádaná magazínem GQ, na které se objevily i jiné celebrity, například britský raper Tinie Tempah (30) nebo herec Charlie Heaton (24), známý ze sci-fi seriálu Stranger Things, žádný z nich ale nedopadl tak neslavně jako tento hollywoodský drsňák.

Ještěže Bruce vyrazil na tah bez své manželky Emmy Heming (40), ta by ho jistě nepochválila, kdyby ho viděla v tomhle stavu... Kromě ní na něj doma totiž ještě čekaly dvě jejich společné děti, dcery Evelyn Penn (4) a Mabel Ray Willis (6). Kromě nich má Willis ještě z předchozího manželství s herečkou Demi Moore (55) další tři dcery, Rumer (30), Scout (27), a Tallulah (24). S jejich matkou se rozešel v roce 2000.

Ovšem následujícího dne měl premiéru hercův nejnovější snímek Skleněný a on se na ní ukázal ve skvělé, těžko uvěřitelné formě. Přestože většina lidí si obvykle stěžuje, že s přibývajícím věkem jsou jejich kocoviny stále horší a horší, on bude zřejmě výjimka.

Proflámovaná noc na něm nebyla vůbec znát! Místo toho, aby se kryl černými slunečními brýlemi a proklínal se za svá rozhodnutí, pózoval se svými hereckými kolegy Samuelem L. Jacksonem (70), Jamesem McAvoyem (39) a Sarah Paulson (44), usmíval se do objektivů, a ani moc nemrkal před všemi těmi blesky, které na něj mířily. Buď má dobrý recept na boj s kocovinou, nebo je to zkrátka profík, jak má být!

VIDEO: Bruce Willis v show Davida Letermana

Video
Video se připravuje ...

Bruce Willis v show Latermanna s hovězí pokrývkou na hlavě. Youtube.com

Fotogalerie
33 fotografií