Nepořádná Marie se dostala do rodiny žijící v malé vsi na Moravě a v domácnosti úřadovala jen podle toho, co stálo v manuálu. To by náhradní rodině ani nevadilo, co nesli těžce, byla špatná hygiena a jídlo, které jim Marie vařila. Po leču měli prý manžel Dušan s dcerou Laurou zažívací potíže.

 

„Maruščino vaření byla skutečně katastrofa. Největší strávník u nás byla toaleta. Po vaření ji nenapadlo schovat jídlo do ledničky, takže druhý den to tady pochodovalo po lince. Snažila se uklízet, ale dělala jen to, co bylo v manuálu, nic navíc,“ svěřil se po Výměně manželek manžel Dušan. Navíc dodal, že Marie strávila ráno v koupelně maximálně 15 vteřin, což je s dcerou šokovalo.

Špatné hygienické návyky Marii také všichni, včetně jejího partnera, vytkli mezi osmi očima. Nešťastná Marie tušila, že se v televizi neukáže v tom nejlepším světle a těžce se s tím vyrovnávala. Den před vysíláním pořadu se psychicky zhroutila. „Bála jsem se reakcí lidí z okolí. Skončila jsem v nemocnici, kde si mě nechali přes noc. Dostala jsem nějaké léky na uklidnění,“ přiznala TN.cz mladá žena.

Podle jejího partnera, nyní už manžela Mariana, se ale od natáčení změnila, snaží se víc uklízet, vařit a také se lépe stará o děti. Do budoucna dokonce plánují pořídit si ještě jednoho společného potomka.

 

VIDEO: Výměna manželek: Matka pěstuje špatnou hygienu, chybí pasta a děti si neumí čistit zuby

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matka pěstuje špatnou hygienu, chybí pasta a děti si neumí čistit zuby archiv TV Nova

Fotogalerie
18 fotografií