Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozvod kvůli aférce? Nejbohatší muž světa má prý už 8 měsíců milenku!

Autor: chal - 
10. ledna 2019
08:20

Rozvod nejbohatšího muže světa Jeffa Bezose (54) s manželkou MacKenzie (48) způsobil multimiliardářův románek! Tvrdí to americký bulvární časopis National Enquirer. Bezos se má vídat s dlouholetou kamarádkou Lauren Sanchez (49). Časopis pár dlouhou dobu sledoval a prý nastřádal řadu peprných fotografií, které Jeffův zálet dokazují.

Nejbohatší muž světa a zakladatel firmy Amazon Jeff Bezos se podle časopisu National Enquirer s bývalou televizní hlasatelkou Lauren Sanchez vídá už několik měsíců. Dvojice se přátelí již řadu let, milenci se znají z rodného Seattlu. Bezos se svou manželkou MacKenzie ve středu oznámili rozvod. Lauren Sanchez je vdaná za hollywoodského agenta Patricka Whitesella (53).

Podle bulvárního časopisu je Bezosův vztah s Lauren Sanchez pravým důvodem rozvodu s MacKenzie. National Enquirer prý milence sledoval dlouhých osm měsíců a má k dispozici fotografie, které Bezosův „zálet“ potvrzují. Řada z nich má být intimní.

Zdroj blízký Bezosovým ale listu Daily Mail sdělil, že se zakladatel Amazonu začal s milenkou vídat až po odloučení se ženou. Před tím prý pár tvrdě pracoval na záchraně manželství.

Jeff a MacKenzie Bezosovi oznámili konec 25 let trvajícího manželství ve středu na Twitteru. V prohlášení sdělili, že by „do toho tehdy šli, i kdyby věděli, že se rozvedou“, a že zůstanou přáteli. Manželé podle všeho oznámili rozvod před zveřejněním fotek Bezose s milenkou záměrně, aby tak předešli většímu zájmu médií o jejich vztah.

O rozvodu se hovoří jako o potenciálně nejdražším v historii. Jmění Jeffa Bezose činí téměř 140 miliard dolarů (3,1 bilionů korun). MacKenzie se tak po majetkovém vyrovnání může stát jednou z nejbohatších žen světa.

Bezosovi se seznámili v roce 1992 a vzali se po třech měsících známosti. Jeff založil Amazon v roce 1993. Firma je nyní jednou z nejhodnotnějších společností.

nika70 ( 10. ledna 2019 15:48 )

Milenka vypadá jak plastiková panna

dzentlman ( 10. ledna 2019 14:18 )

Zlatokopka.

blamal ( 10. ledna 2019 10:25 )

Ani za miliardy si rozum nekoupis. Klasika: od sympaticke, evidentne normalni holky, ktera si na nic nehraje, dorazil k vyumelkovane, přebotoxované slapce, na ktere je presite a nasite uplne vsecko, a ktera bude mit brzo ksicht jak kopačák s kocicima ocima a kachnim zobakem.

Zobrazit celou diskusi