Kila navíc ale neřeší. „Zmužněl jsem,“ okomentoval s úsměvem svou současnou postavu, z níž viní hlavně životní styl. „V práci nestíhám vůbec jíst, takže můj jídelníček by byl asi špatným příkladem pro všechny nutriční odborníky a dietology,“ přiznal nový porotce kulinářské show.

Ta shodou okolností začíná právě v době, kdy se většina lidí s nadváhou rozhodne s kily zatočit. A své stravovací prohřešky i otevřeně popsal. „Nestíhám snídat. Moje první jídlo je na programu tak asi ve čtyři hodiny odpoledne. A když přijdu večer domů, tak bych vyjedl celou lednici!“ přihlásil se k vyznavačům tzv. »bílého sexu«.

Od plotny před kamery si odskočil po delším váhání. „Dlouho jsem přemýšlel nad tím, zda tu nabídku přijmout, radil jsem se o tom i se svými kolegy,“ přiznal Kašpárek, pro kterého je kulinářská show nová výzva.

„Mám za sebou už nějaké zkušenosti z pořadů o vaření, ale měl jsem pět let pauzu, ve které jsem se věnoval otevření své restaurace,“ přiznal šéfkuchař, který dostal pro svůj podnik Field na pražském Starém Městě michelinskou hvězdu a loni ji i obhájil.

VIDEO: MasterChef Česko - Drzý a nezdravě sebevědomý bodyguard šokuje a vyhrožuje porotě

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko Drzý a nezdravě sebevědomý bodyguard šokuje a vyhrožuje porotě. archiv TV Nova

Fotogalerie
36 fotografií