Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co o vás prozradí barva rtěnky, kterou používáte? Budete se divit!

/
  • (iStock)
    11. ledna 2019 ● 06:00

    Jakou rtěnku používáte nejraději? Růžovou, červenou, fialovou nebo béžovou? Je to zvláštní, ale velmi často ženy sáhnou po rtěnce ne podle toho, aby ladila s oblečením, ale spíše podle toho, jaká se jim líbí a ve které se cítí dobře. Nová studie Covergirl Survey odhalila, že odstín rtěnky o vás vypoví opravdu hodně, a možná víc, než si dokážete představit. Tak jak to je s těmi barvami?

    O tom, že mají barvy velký vliv na člověka, není pochyb. Působí na naši psychiku, emoce, nálady, a dokonce i zdraví. Výzkumy také zjistily, že prostřednictvím barev vysíláme do světa informace o tom, jací jsme. Dokonce i barva rtěnky o nás hodně prozradí. Co všechno?

     

     

  • 1.

    Jasně červená barva

    Autor: iStock

    Jste přirozeně odvážná, tvůrčí a ambiciózní. Tahle barva vyjadřuje velké množství zdravého sebevědomí. Podle studie jsou také ženy, které používají rády červenou rtěnku, ochotné jít na rande s někým, koho poznaly online. Pokud podvědomě sáhnete po jasně červené rtěnce, je jasné, že jste uvnitř vášnivá bytost. Baví vás obdiv a nevadí vám, když ostatní vidí i vaši smyslnou stránku. Toužíte být více vidět? Použijte červenou rtěnku!

     

     

  • 2.

    Světle červená

    Autor: iStock

    Světle červená je známkou vaší skromnosti. Žena, která používá tenhle odstín, pravděpodobně preferuje klidnější život a netouží být středem pozornosti. Ovšem to, že jste klidnější, neznamená, že jste nudná, vůbec ne! Máte obrovský vnitřní život, jen může trvat déle, než ho někdo prozkoumá. Když máte na rtech tuhle barvu, vysíláte okolí signál, že druhá osoba bude muset vyvinout trochu větší úsilí, pokud vás chce opravdu poznat.

     

     

  • 3.

    Nude – neutrální

    Autor: iStock

    Nahé líčení preferuje spousta žen, a vůbec to nemusí znamenat, že jsou plaché! Ve skutečnosti máte hodně společného s nositelkami červené barvy. Nebráníte se online seznamování a zaměřujete se na rozvoj kariéry. Lidé vás vnímají jako milé, hezké, spolehlivé a pečující.

     

     

     

     

     

  • 4.

    Růžová barva

    Autor: iStock

    Používáte-li hodně výraznou růžovou barvu, vedete zřejmě dobrodružný život. Nebojíte se to ukázat světu. Vaše oblíbené slovo by mohlo být „ano“ – ano novým výzvám, dobrodružství, novým lidem, novým chutím i zkušenostem. Je málo věcí, které by vás mohly vyděsit. Pokud máte pocit, že jste až moc vyčerpaná nebo se něčeho bojíte, sáhněte po růžovém odstínu. Tahle barva vám pomůže riskovat.

     

     

     

     

  • 5.

    Vínová barva

    Autor: iStock

    Nositelky vínového odstínu rády svádějí. Nespěchají, když chtějí něco získat, a dávají přednost tomu, aby měly na všechno dost času. Vychutnáváte si každý aspekt života, který z vás činí ženu, která ví, jak žít v přítomném okamžiku. Pokud jde o lásku, dáváte přednost pomalejšímu a svůdnému svádění před rychlým dobytím. Tahle barva je dobrá pro ty ženy, které mají pocit, že jejich vztah je už poněkud fádní.

     

     

     

  • 6.

    Meruňková barva

    Autor: iStock

    Tento odstín o vás říká, že jste laskavá a štědrá. Ráda se staráte o svou rodinu a přátele a vždy jim umíte krýt záda. Dokážete investovat hodně energie a času, pokud jde o lásku a přátelství. Chcete, aby se k vám cizí lidé chovali laskavě? Použijte meruňkovou rtěnku, lidé vás budou vnímat jako velkorysou osobu.

     

     

     

     

  • 7.

    Taupe barva

    Autor: iStock

     

    Tahle barva je „něco mezi šedou a béžovou“. Je to barva nevtíravá, neutrální a díky tomu často funguje jako podklad. Je nadčasová a naznačuje, že jste hluboce přemýšlející člověk. Máte obvykle vztah k přírodě, zvířatům a okolnímu světu. Nezajímají vás povrchní zážitky a mělké vztahy. Nacházíte smysl ve všem, co vidíte a děláte. Tento odstín vám pomůže, pokud máte vážnější problém, a uzemní vás.

     

     

     

  • 8.

    Černá barva

    Autor: iStock

     

    Černá rtěnka? Proč ne. Rozhodně to neznamená, že jste negativní nebo zlá bytost, ale naznačuje pouze, že máte i svou temnou stránku. Pravděpodobně máte černý smysl pro humor a není snadné vás rozesmát. Jste tak trochu rebelka, kterou touží ostatní prozkoumat.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz