V luxusním domě ze světlých cihel, který nese jméno Cotswolds Farmhouse mají Harry s Meghan vše, co potřebují k životu. Alespoň pro tuto chvíli. Do Oxfordshire se přestěhovali v květnu a čekají zde, dokud nebude jejich budoucí domov Frogmore Cottage zrenovovaný, aby se tam mohli i s miminkem přemístit.

Od května je to vůbec poprvé, co na povrch vypluly první fotografie jejich dočasného domu. Princ Harry s manželkou Meghan se už před svatbou rozhodli, že nebudou bydlet vedle prince Williama a jeho ženy Kate a vzdali se tak domu Nottingham Cottage, který čítal 21 pokojů.

Nyní žijí v sídle z 18. století, které má pouze čtyři pokoje. Manželé si dům nicméně velmi pochvalují. „Je to nádherné místo s dechberoucími výhledy a nezvyklým soukromím. Leží v krásné krajině a není na něj odnikud vidět. Meghan tuto oblast miluje. S Harrym si užívají procházky po okolí se psy a dostatek prostoru pro zábavu a vyžití s přáteli,“ řekl zdroj The Sun. Jejich budoucí dům Frogmore Cottage má 10 pokojů a uvnitř je i posilovna a yoga studio.

 

Fotogalerie
71 fotografií

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters