Problémy kolem rozvodu Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance mají vliv i na jejich nejbližší. Nikomu se totiž nelíbí, že se trápí manželé, ale hlavně to, že současná situace není lehká ani pro jejich syny Adama a Matyáše.

„Jak se asi tak má Lucka cítit, jak jí má být. Nemohla ani přijet na premiéru svého filmu. Je v Kanadě zavřená, aniž by chtěla,“ postěžoval si Jiří Vondráček. Jeho vnukům totiž byly na Plekancovu žádost zabaveny pasy, a Lucie tak s nimi nemůže vycestovat mimo Kanadu.

Na návštěvu za dcerou ale hudebník nepoletí. „Do Kanady se zatím nechystáme, ale jsme neustále ve spojení. Vždycky za ní budeme stát,“ prozradil Vondráček s tím, že nechápe zlobu, která se v lidech bere. „Vždyť je to poctivá holka, která neskutečně dře, snaží se být skvělou mámou, maká jako nikdo. Snaží se ve své práci být dobrá a daří se jí to. Tak proč jí lidé tolik ubližují?“ zamyslel se otec zpěvačky pro web Expres.cz.

Je jasné, že Vondráčkovi je Lucie v její situaci líto. Nejen proto, jak dopadlo její manželství s Plekancem, který už veřejně randí s tenistkou Lucií Šafářovou, ale i proto že někteří lidé si o jeho dceři myslí, že je zlatokopka. Navíc se jí v poslední době příliš nedaří ani na poli pracovním.

 

 

Fotogalerie
37 fotografií

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima