O tom, že je dcera Terezka alfou a omegou Noidova života, nejspíš nemá smysl pochybovat. V mnoha rozhovorech zdůrazňuje, jak moc je šťastný, že může být otcem. Kvůli Terezce dokonce změnil i svůj životní styl, to prý aby s ní mohl být co nejdéle a mohl ji i chránit.

Dokonce při internetové premiéře nejnovější písně věnované dcerce neopomněl poděkovat ani ženě, s níž Terezku počal, tedy své bývalé manželce Gabriele Dvořákové (30), s níž se rozvedl loni v listopadu. „Co bylo, to bylo, děkuju ti za úžasnou dceru," vzkázal jí. 

Známý zpěvák udělal to nejdojemnější gesto, jakého může být umělec vůbec schopný – vyznat někomu prostřednictvím songu lásku. A ten krásný moment, kdy měl tu možnost sdílet své dílo s dcerou, do detailů popsal na sociální síti. „Jsou chvíle, o kterých vím, že na ně nikdy nezapomenu. Jednu z těch chvil jsem prožil dnes dopoledne. Vzal jsem si Terezku, pro kterou jsem si zrovna přijel, k sobě na přední sedačku na klín a čekali jsme na premiéru našeho společného díla Písnička pro Terezku. V 11 to začalo a já viděl, jak se Terezka směje a má z toho upřímnou dětskou radost. Dala mi pusinku, objala mě a řekla mi: ‚Tatínku, je to krásný...‘ Musel jsem se opravdu hodně držet, abych byl za drsňáka,“ svěřil se sympaťák s charismatickým hlasem v emotivním příspěvku na Instagramu.

Text tohoto nového Noidova hitu složil jeho otec, tedy Terezčin dědeček, Václav Bárta starší. Ten mimochodem otextoval například notoricky známé písničky z Troškovy pohádky Princezna ze mlejna. Co se slov k Písničce pro Terezku týče, dojemně v nich popisuje emoce každého rodiče: „Cestou růží v zahradách vedu tě za ruku, dítě mý. Už teď žárlím a mám strach, růžový cesty jsou trnový. Tak si říkám, člověče, co se mi tak snadno neříká, jen pár pátků uteče, a bude z ní holka veliká. Ještě chvíli buď malá…“

Noida tahle písnička údajně držela nad vodou v temných časech, kdy zažíval emočně vypjatý rozchod s krásnou Dvořákovou, Terezčinou maminkou. V té době na sebe někdejší hrdličky plivaly skrze média jen samou špínu, a padala dokonce divoká nařčení (on obvinil Dvořákovou z nevěry, ona jeho zase z alkoholismu). Posléze se ovšem rodičům malého dítěte podařilo normálně domluvit. Uvědomili si totiž, že by kvůli jejich malicherným sporům neměla Terezka trpět. V listopadu pak proběhl bleskový rozvod a Gábina o měsíc později porodila novému partnerovi druhého potomka.

Bártovo dojetí ohledně písničky potvrdila ostatně i jeho současná partnerka, sexy tanečnice Eliška Grabcová. „Lásko, vím, jak moc ti na písničce a klipu pro Terezku záleželo, co všechno tomu předcházelo a kolik času a práce jsi nad tím hlavně ty, ale i všichni ostatní strávili... Emocí bylo plno už při tvorbě, o to víc jsem teď pyšná na to, co jsi vytvořil a dokázal,“ rozněžnila se u jeho jímavého statusu. A všichni ostatní jí dávají za pravdu, tenhle kus se skutečně podařil - a ani jedno oko u něj nemůže zůstat suché!

VIDEO: Takhle Noid vyznal lásku své dcerce

Fotogalerie
41 fotografií