Do Nemocnice Na Pleši vzal Blesk filmový producent Pavel Pásek (51), který tam herce, dabéra, a hlavně svého velkého kamaráda téměř denně navštěvuje. Ten mu také soukromé sanatorium uprostřed brdských lesů platí. Chtěl, aby se Jiřímu, kterému se vrátila rakovina hrtanu a začala se šířit do celého těla, dostalo nadstandardní péče.

Pomeje měl viditelnou radost, že nás vidí. Ačkoli jsme byli připraveni klást otázky my, vzal to sám do svých rukou. Přestože mu mluvení s umělou hlasivkou často dělá problémy, tentokrát mluvil přímo skvěle. Povídali jsme si o všem možném, jen vážné věci herec nechtěl probírat. A slíbili jsme si, že se zase uvidíme.

Pomeje měl skvělou náladu, a při našem odchodu byl dokonce tak rozverný, že si nasadil kolo proti proleženinám na hlavu a zamával se slovy: „Zdravím Blesk!“ A pak dodal: „Tenhle kruh si vezmu s sebou i do Thajska...“

Tam by rád odjel co nejdříve, samozřejmě až to jeho zdravotní stav dovolí. Právě v doprovodu mecenáše Páska, který je teď jeho velkou oporou. Hodně také myslí na dceru Aničku (5), kterou má s manželkou Andreou (30). Spolu už ale nějaký čas nežijí a krásná brunetka mezitím našla štěstí v náruči svalnatce Petra Plačka.

VIDEO: Kromě zdraví řeší Pomeje i další problémy: Z dluhů ho tahá Pásek!

Video
Video se připravuje ...

Pomejemu vrátili desítky milionů! Jenže dluhů... Tahá ho z nich Pásek! Aleš Brunclík

Fotogalerie
107 fotografií