Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrtící útok na malé miminko: Stafordšírští bulteriéři prokousli novorozenci hlavu!

Autor: rc - 
7. ledna 2019
18:30

Rodiče pocházející z Yaxley v Cambridgeshire v Anglii ztratili své dítě pět týdnů poté, co si ho přivezli domů z porodnice. Na jejich bezbranného synka Reubena McNultyho (†5 týdnů) zaútočili doma dva stafordšírští bulteriéři. Chlapec byl převezen s těžkým poraněním hlavy a s dalšími komplikacemi do nemocnice, ovšem tam zraněním podlehl.

Pohled jak z hororového filmu se naskytl záchranářům, kteří byli koncem listopadu loňského roku přivoláni do domu, kde bydlel Dan McNulty (31), jeho manželka Amy Litchfield (28) a jejich nedávno narozený synek Reuben. V domě s nimi žili ještě dva stafordšírští bulteriéři Fizz a Dotty, kteří na maličkého Reubena zničehonic zaútočili.

Záchranáři chlapce převezli do nemocnice, ovšem Reuben v polovině prosince zraněním podlehl. Podle koronera utrpěl traumatické poranění mozku, navíc mu selhávala játra a trávicí systém. „Všechna zranění byla způsobena útokem psa,“ dodal koroner David Heming. Psi byli po útoku chyceni a převezeni na policii a posléze byli utraceni. 

Zdrcení rodiče strávili hodiny u policejního výslechu kvůli podezření na zanedbání péče. To se však nepotvrdilo a oni stíháni nebudou.

europa ( 8. ledna 2019 07:15 )

diskutujici ( 8. ledna 2019 06:13 )

Ale jo pejskari, pořizujte si tyhle bestie. Alespon se nebudete množit.

sigmae ( 7. ledna 2019 23:55 )

když je doma malé dítě, mají mít psy zavřené zvlášť

vosavopruz ( 7. ledna 2019 22:10 )

a co by si dělal kdyby tvůj pes zabil tvoje dítě?Nechals bys to plavat a psa si nechal. To asi není moc velký zážitek prokousnutí lebky

Jarabak ( 7. ledna 2019 21:52 )

Čoklařům to nevadí, ti mají radši čokly, než vlastní děti. Ale nechápu, že je úřady nebudou stíhat. Čokl není trestně odpovědný, tak musí být trestně odpovědný jeho páníček. Nebo se čoklové mohou beztrestně používat k vraždění? Podobně jako dětské gangy ke krádežím? Fuj úředníci, styďte se.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání