Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Z milionáře paroháčem: Jste od narození neplodný, řekli otci tří dětí!

Autor: csk - 
7. ledna 2019
06:20

Milionář a spoluzakladatel firmy MoneySupermarket.com Richard Mason (55) při lékařském vyšetření zjistil, že ani jedno z dětí, které 21 let vychovával se svojí ženou, není jeho. Je totiž od narození neplodný.

Přes dvacet let s láskou vychovával tři chlapce z toho dvě devatenáctiletá dvojčata. Dva roky nazpět se v nemocnici dozvěděl zdcující zprávu - lékaři mu řekli, že trpí cystickou fibrózou, nemocí která mužům od narození způsobuje neplodnost. Neváhal a okamžitě nechal rodinu podrobit testům DNA. Důkazy z laboratoře potvrdily jeho nejhorší obavy. Ani jeden z milovaných synů není jeho!

Celá záležitost je o to pikantnější, že se se svojí o rok mladší ženou před lety rozvedl. Exmanželka Kate samozřejmě na pracháčovi vysoudila miliony. Jako odškodnění za způsobenou újmu teď od ní podnikatel žádá náhradu v hodnotě 250 tisíc liber (7,1 milionu korun). Kvůli tahanicím o peníze se teď s ním navíc dva z chlapců přestali bavit.

Život úspěšného podnikatele je podle jeho slov zcela v troskách. Manželka se mu deset let od rozvodu přiznala, že ho na konci devadesátých let podváděla, s tím se ještě srovnal, ale zjištění, že ani jeden z opečovávaných chlapců není jeho vlastní, ho doslova srazila na kolena. „Už nevím, čemu můžu věřit a čemu ne, připadá mi, že žiju v Matrixu,“ svěřil se médiím.

ostuda ( 8. ledna 2019 01:17 )

nejdřív bych ji tam ty parchanty nacpal nějak zpátky a pak bych si nechal spravit vocas

slovan1954 ( 7. ledna 2019 21:06 )

dzentlman ( 7. ledna 2019 19:43 )

To je britská Vondračka??

krasomila ( 7. ledna 2019 18:43 )

Jsi tak vtipnej, že by tě měli vykleštit, aby se to nemnožilo...

Eisenbieger_Otto ( 7. ledna 2019 17:32 )

to v Cesku jich beha 40% od roku 71-90 to byla kazda druha zenska kdyz ucitila naky Bony a nebo devizi aby si mohla postavit do fronty TUZEX pac v samosce si nemohla koupit ani hajzpapir .....

Zobrazit celou diskusi