Charlotte si filmového producenta Dimitri Rassama (37) původně chtěla brát v létě 2018 přímo v Monaku. Následně měl proběhnout i velkolepý mejdan na italském ostrově Pantelleria, jelikož ženichova matka, herečka a bond girl z filmu Jen pro tvé oči Carole Bouquet (61), tam vlastní obří vilu i se soukromou vinicí.

Jenže dvojice pak vše odložila kvůli těhotenství nevěsty. V říjnu se jim narodil chlapec. „Její královská Výsost princezna z Hannoveru a paní Carole Bouquetová s radostí oznamují narození vnuka, který přišel na svět 23. října 2018. Maminka i miminko jsou v pořádku,“ radovaly se tehdy babičky prostřednictvím oficiálního prohlášení monackého paláce.

Ovšem nyní se ukázalo, že novopečení rodiče malého chlapce se místo krásné veselky a bujaré oslavy rozešli. Podle španělského magazínu Hola! dcera monacké princezny zrušila zasnoubení a vdávat se zatím nehodlá. Důvody zatím nejsou známé.

Ovšem Casiraghi už si něčím podobným prošla, nevyšel jí totiž už vztah s francouzským komikem Gadem Elmalehem (47). Také s ním zplodila syna – Raphaëla, který se narodil před pěti lety. Stejně tak producent Rassam už byl jednou ženatý. S ruskou modelkou Mášou Novoselovou (33) má dceru Daryu (7).

VIDEO: Je monacká knížecí rodina prokletá? Ani Charlottina maminka, princezna Caroline, to neměla jednoduché! Smrt, skandály a smůla...

Video
Video se připravuje ...

Princezna Caroline: Smrt, skandály, smůla. Je monacká knížecí rodina prokletá? 

Fotogalerie
43 fotografií