Ačkoliv Iva nikdy nepoznala to správné teplo domácího krbu (pochází totiž z dětského domova), je živoucím důkazem toho, že i s tímto velkým životním handicapem se člověk může skvěle postarat o svou stále se rozrůstající rodinu. Vzdor všem zlým jazykům na sociálních sítích dnes a denně předvádí, jak moc se v ní všichni mýlili. Po skončení pořadu na ni totiž přišlo udání na sociálku a následovala i potupná návštěva sociálních pracovnic. Ty ovšem nic špatného v její domácnosti neshledaly. Žádné zanedbávání péče se nekonalo.

Dvojnásobná maminka Iva nyní ukázala, jak umí vařit – a svému muži nachystala k silvestrovskému obědu bramborové knedlíky s uzeným a se špenátem. Není to ovšem poprvé, kdy prezentuje své kuchařské umění, už v srpnu se Marian na Facebooku pochlubil plně naloženým talířem guláše, jen se sliny sbíhaly. Ostatně přesvědčit se o tom můžete na vlastní oči v naší galerii. K plotně se v téhle domácnosti ovšem nestydí postavit ani muž, a tak sám Marian krátce před Štědrým dnem ukázal právě připravený bramborový salát.

Zdá se, že mlaďounká paní Melišová šla hodně do sebe a začala se chovat jako dospělá, zodpovědná žena. Není to tak dlouho, co jí bylo vytýkáno, že je líná, že se ani o (tehdy ještě jen jedno) dítě, ani o domov pořádně nestará, že stále jen kouří jednu cigaretu za druhou… Po narození dcery Anetky (4 měsíce) se ale vše změnilo. „Iva je skvělá žena. Stará se nejen perfektně o naše obě dcery, ale naučila se i výborně vařit,“ přiznal pro Extra.cz pyšně Marian.

Iva se rovněž rozhodla pomoct rodinnému rozpočtu a pustila se do podnikání – začala si přivydělávat prodejem známé kosmetiky. I to kvituje její manžel s povděkem. „Teď finančně všechno lépe zvládáme,“ chlubil se. Jen tak dál! Tahle dvojice totiž rozhodně nemá na růžích ustláno, neustále se potýkají s nějakými problémy. Po nařčení z pedofilie, návštěvě sociálky, vyhazovu z bytu a hrozící diagnóze vývojové vady jejich starší dcerky Dominiky (2) by si jistě zasloužili trochu pohody a alespoň na chvíli žádné starosti…

Fotogalerie
21 fotografií