Těsně před Vánocemi se Honza Musil vážně zranil. Skončil na jednotce intenzivní péče se zlomenou páteří, zpřeraženými devíti žebry a propíchnutou plící. Podstoupil operaci a nyní čeká, až se jeho zdravotní stav zlepší.

Z postele však stále nemůže vstát, proto ani nevidí z okna, návštěvy raději nepřijímá. Podle jeho partnera Jakuba Garetha nedokáže komunikovat déle jak třicet minut.

„A zase večer v normálním životním tempu. Večery miluju, tady se na ně netěším, ani si jich neužívám a těším se na ráno. Vy si ale večerů užívejte co nejlépe. A usmějte se, prosím! Váš úsměv a energie pomohou nejen mně, ale hlavně všem kolem vás,“ napsal na sociální síť Musil ve čtvrtek kolem 20. hodiny večer.

A jen co se vzbudil, začal nový den novou zprávou. „Dobré páteční ráno, přátelé. Vyspal jsem se dnes, musím říct, dobře. Tak nějak poprvé v klidu i přes bolesti, které mám. A tento článek je vlastně poděkováním široké veřejnosti, byť to tak podle úvodu nemusí vypadat. Prožijte hezký den, já se opět ozvu,“ vzkázal svým fanouškům zraněný moderátor. S partnerem společně doufají, že bude moci brzy navštěvovat jedno z rehabilitačních center, které by mu mohlo pomoct postavit se zpět na nohy.

Fotogalerie
36 fotografií