„Petra a Martin se vzali. V půlce prosince a všechno bylo přísně střežené. Svatba se konala nedaleko Bratislavy a připravovali ji otec a sestra,“ prozradil pro slovenský Nový Čas zdroj z blízkého okolí údajných novomanželů.

Ti to vzali opravdu hopem, protože se seznámili na psychiatrii v českém městě Kroměříž, odkud společně předčasně odešli teprve letos v létě. Navíc v té době byl Petřin vyvolený, kamioňák Martin (43), ženatý s jinou. Herečka od své sokyně Renáty (39) dokonce schytala pořádnou ránu pěstí. Poté už prý ale vše probíhalo klidněji, Martin podal žádost o rozvod a v listopadu ho soud rozvedl.

Vzhledem k alkoholové minulosti byla ale svatba a následná hostina trochu jiná, než bývá zvykem. „Většina z pozvaných se dokonce zřekla alkoholu, aby drželi s novomanželi,“ odtajnil kamarád Vajdové, která si zahrála také v seriálu Búrlivé víno či v českém filmu Jak jsme hráli čáru. I tak se prý ale oslava sňatku vydařila. „Zábava trvala do pozdních nočních hodin.“

Navíc pár měl ještě jeden důvod k oslavě, který si ale nechávali pro sebe a sdělili ho jen těm nejbližším. „Petra je těhotná. Na společné miminko se oba velmi těší,“ dodal pro Nový Čas zdroj herečky, kterou tak čeká další obří životní změna.

Karambolů má přitom za sebou poměrně dost. Vše začalo v srpnu 2017, kdy řídila auto pod vlivem alkoholu. Policie jí tehdy naměřila 2,4 promile. O měsíc později si při účasti v Let’s Dance, tedy slovenské obdobě StarDance, přivodila nepříjemné zranění a byla nucena z taneční show odstoupit. Na začátku roku 2018 sekla s herectvím a v květnu se dobrovolně přihlásila do protialkoholní léčebny, kterou ale předčasně opustila už v srpnu po boku nového partnera a rovnou se s ním vypravila na dovolenou v Chorvatsku.

VIDEO: Podobný skandál se odehrál na Vánoce také v Česku: Dáda nabourala auto a v krvi měla 2,5 promile!

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela. Aktu.cz

Fotogalerie
31 fotografií