Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Co udělá vašeho partnera šťastným? Berany nechte vyhrát, s Blíženci mluvte!

/
  • (iStock)
    11. ledna 2020 ● 06:00

    Někdy toužíme udělat radost partnerovi na úkor vlastního štěstí. Někdy ale plníme sny, které jsou spíše naše. Spousta lidí má svá tajná přání, o kterých nahlas nemluví, ale byli by přímo nadšení, kdybyste jim ho někdy splnili. Zkuste to podle znamení zvěrokruhu, možná na to jejich tajné přání natrefíte snadněji.

    Není nic těžšího než přijít opravdu na to, čím byste svému protějšku udělali největší radost. Zkuste najít tu správnou odpověď v horoskopu, přece jen, každé znamení zvěrokruhu má jinou povahu a jiné zájmy.

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani milují nebezpečí a risk. Takže budou šťastní, když jim dopřejete něco, v čem se budou cítit v ohrožení. A další jejich tajemství, jak být neskonale šťastný? Vítězství! Berani milují, když vyhrávají, tak jim nějaké to drobné vítězství čas od času dopřejte.

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býk je nejšťastnější, když je v posteli. Musí to v ní ale vonět mýdlem, polštáře jsou nadýchané a všechno působí luxusně a velmi pohodlně. Tahle speciální kombinace je pro Býka doslova vrcholem štěstí.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci budou na vrcholu blaha, když s nimi budete mluvit a budete je skutečně poslouchat. Milují, když jsou na stejné vlnové délce jako vy a když společně sdílíte informace a názory. Blíženci jsou prostě šťastní, když mohou komunikovat.

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Rakům uděláte radost celkem snadno. Ve skutečnosti jim ke štěstí stačí, když jim prokážete nějaké, i sebemenší, gesto lásky. Třeba je vezmete za ruku, když jsou nervózní, uvaříte jim polévku, když onemocní, nebo jim namasírujete nohy. Raci potřebují ke štětí pocit, že o ně někdo pečuje.

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi jsou šťastní, když jsou centrem pozornosti. Milují obdiv, který směřuje k nim. Jsou taky šťastní, když mohou druhým prokázat štědrost a jsou za ni odměněni.

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny vám to asi neřeknou, ale ke štěstí jim stačí i to, když jim dovolíte něco organizovat, zařídit či vyřídit. Když vám sdělí, že umyly všechny špinavé talířky ve dřezu, věřte tomu, že právě v ten moment cítí neskonalé štěstí.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou velmi šťastné, když můžou s rodinou nebo přáteli na večeři nebo se sejdou s ostatními. Velmi rády taky dávají rozhádané páry dohromady, nebo dělají nenápadně dohazovače. Všechny aktivity, které směřují k harmonii a podporují lásku, je činí šťastnými.

     

     

     

  • 8.

    Štír

     

    Autor: iStock

    Štíři milují, když se mohou podívat na nějaký film nebo číst knihu, nebo dělají něco, co jste vymysleli jen pro ně. Cítí se šťastní, když mají pocit, že jste s nimi podobně naladění a že jejich názory berete jako jedinečné.

     

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci budou šťastní, když pro ně připravíte nějaký výlet nebo zajímavou cestu někam, kde ještě nebyli. Budou se tetelit radostí při pocitu, že poznají nové lidi a zažijí nové úžasné věci. Jakmile si Střelec vychutnává myšlenku na to, co bude, je velmi spokojený.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    Kozorozi jsou šťastní, když mají čas jen sami pro sebe. Až moc totiž pracují a nemají téměř žádný volný čas. Proto se budou cítit dobře, když jim nějaký ten relax dopředu naplánujete.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou šťastní, když můžou udělat něco pro jiné lidi a pracovat na tom, aby byl svět lepší. Nemusí ho samozřejmě zachránit, ale pocit štěstí jim přinese už to, když můžou třídit odpadky a žít ekologicky.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    Ryby zažívají velké štěstí, když je pozvete na koncert, do muzea nebo galerie. Jsou šťastné, když můžou dělat něco kreativního, a hlavně při práci s rukama zažívají velké štěstí.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz