Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Happy end po 12 letech: Našla biologického otce své dcery a žijí jako jedna rodina

4. ledna 2019 | 06:00

Jessica chtěla mít velkou rodinu se svou přítelkyní, ta ji ale po letech partnerství opustila. Vzala s sebou i jejich společnou dceru, a tak od sebe mimo jiné oddělila i dvě milující se sestry. Opuštěná matka neváhala ani minutu a své holčičce našla jinou – biologickou – rodinu!

Jessica Share našla svou životní partnerku velice brzy. Obě snily o velké rodině a chtěly ji mít společně. Proto se rozhodly, že přijmou spermie od anonymního dárce a podstoupí umělé oplodnění. První, kdo otěhotněl, byla právě Jessica, přivedla na svět krásnou dcerku Alice. Jessica i její partnerka se do holčičky okamžitě zamilovaly a zanedlouho jí na svět přivedly mladší sestřičku. Tu porodila zase druhá maminka. Jedno ale měly přece jen společné! 

Matky se domluvily, že by bylo dobré, aby děti měly jednoho otce, a zažádaly o sperma od stejného dárce. Pár let po porodu mladší dcerky se ale Jessice zhroutil svět. Láska jejího života ji s mladší dcerou opustila, a rozdělila tak i dvě biologické sestry! Alice se po rodině stýskalo, a tím zákonitě trpěla i její matka Jessica. 

Netrvalo tedy dlouho a Jessica začala hledat biologického otce své dcery. Shodou okolností se našlo více dětí od jednoho anonymního dárce a Jessica a Alice je kontaktovaly. Chlapec Bryce a dívka Madalyn se Alice velmi podobali, a bylo tedy jasné, že to jsou sourozenci. Později se všichni setkali se svým otcem Aaronem Longem.

Ten sice nikdy nečekal, že bude mít tak velkou rodinu, ale rozhodně se tomu nebránil. Žil jen se svou stárnoucí matkou, která přítomnost vnoučat s láskou uvítala. Jessica se s Aaronem hodně sblížila, stejně jako její dcera se svými sourozenci, a proto teď všichni žijí společně v jednom domě a fungují přesně tak, jak rodina fungovat má! Nevíme, kolik dětí po světě ještě Aaron má, každopádně o ty, které si ho našly, se stará ukázkově!

Autor: Adéla Ondroušková