Ihned po zveřejnění informace o úrazu na sociálních sítích jeho partnerem Jakubem Garethem Bialým (28) ho fanouškové zahrnuli stovkami přání k uzdravení. Musil se v současné době není schopný téměř hýbat, a tak veškerou komunikaci s okolním světem vyřizuje jeho partner. Nemůže prý pořádně ani mluvit, proto ani nebere mobilní telefon.

Z nemocničního lůžka ráno zaslal alespoň přes sociální sítě vzkaz svým fanouškům, kterým je vděčný za podporu. „Ani nevím, jestli dnes padá sníh, nebo zatím ne. Noc byla vcelku klidná a já se vždy těším, až se zase rozední. Tak tedy hezký den a já se zase ozvu," napsal Musil.

 V současné době je pro moderátora naplánován převoz z jednotky intenzivní péče do zařízení, v němž se specializují na rehabilitace, kde se bude učit znovu chodit.

Vzhledem k děsivému úrazu potrvá léčba velmi dlouhou dobu. Zda to budou dva měsíce, čtyři měsíce nebo déle, to zatím nevíme. Stejně jako to, zda zůstane v jednom zařízení, nebo bude muset být například v Kladrubech. To ukáže čas," prozradil Musilův Jakub týdeníku Sedmička.

V nemocnici leží už čtrnáct dní, a milované vánoční svátky tak nemohl trávit doma se svým partnerem nebo dcerami Veronikou a Lucií. „Milujeme Vánoce a uděláme si je, až to půjde. Až budu zdravý, i když to může být třeba až v květnu, sejdeme se celá rodina," dodal sám Musil. 

Fotogalerie
24 fotografií