Herečka se spolu s dcerou Kordulou (13) a milovaným labradorem Pipem vydala do Izraele již týden před Štědrým dnem. Po romantickém přivítání s chotěm Martinem Stropnickým (62) na letišti je pak čekal poměrně nabitý program.

Přiletěli za nimi i Veroničini starší synové Vincent (21) a Cyril (29), a tak spolu trávili čas jako rodina, vzájemně si sdělovali novinky a užívali si vánoční pohodu. Jenže kromě toho vyrazili také objevovat krásy Tel-Avivu a vyrazili na historické vykopávky i do muzea na výstavu moderního umění.

Veronika pak samozřejmě nemohla odolat a šla se podívat i na místní obdobu naší ‚zlaté kapličky‘. „Zadní vchod pro kulisáky Národní divadlo Tel Aviv,“ zahlásila na Instagramu a pochlubila se fotkou, kde stojí přímo u divadla, ačkoliv to tak moc nepůsobí kvůli zaparkovanému autu. „Tady asi práci neseženu,“ povzdechla si Žilková.

Ta se ostatně vyfotila též vedle divadelního mikrobusu a skoro to vypadalo, že by do něj nejraději také nastoupila. „Odhaduji, že kolegyně z izraelského divadla vyjíždějí na zájezd,“ přemítala blondýnka, které už teď herectví očividně schází. V Tel-Avivu si sice na prkna, která znamenají svět, pravděpodobně nestoupne, ale smutnit kvůli tomu rozhodně nemusí. Vždyť i po definitivním přestěhování do zahraničí se hodlá do Česka pravidelně vracet právě kvůli divadlu.

VIDEO: Unikát z rodinného archivu: Žilková vytáhla 55 let starou fotku manžela

Video
Video se připravuje ...

Unikát z rodinného archivu: Žilková vytáhla 55 let starou fotku manžela Jan Jedlička

 

Fotogalerie
66 fotografií