Ještě, než se Kate Middleton seznámila s britským princem Williamem, kterého si později vzala za muže a stala se tak vévodkyní, byla obětí brutální šikany. Tu zažila na střední dívčí škole, kterou navštěvovala. Jedna ze spolužaček webu News popsala, že Kate tehdy „byla emoční troska“.

Šikana ze strany ostatních dívek vévodkyni způsobila nejen psychické, ale i zdravotní problémy. Podle spolužačky měla Kate kožní infekce kvůli pobytu ve velmi stresujícím prostředí. Rodiče se proto rozhodli přeložit budoucí královnu do jiné školy.

Mezi novými spolužáky působila Kate zpočátku uťáple a ustrašeně, ale následky šikany nebyly znatelné. Časem se aklimatizovala a dokázala navázat přátelské vztahy. „Byly jsme jako rodina, pekly jsme koláče, sledovaly filmy,“ přiznala dívka z nové školy.

Ani učitelky na Kate Middleton nepozorovaly následky šikany z minulé školy. „Nikdy si nestěžovala. Ani její rodiče nepřišli do ředitelny a nemluvili o tom, že je jejich dcera týraná,“ přiznala bývalá učitelka. Podle ní byla Kate vždy vzorná studentka, která nikdy nevyhledávala párty. Nejspíš proto se stala obětí bezohledného a násilného chování jejích spolužaček.

Fotogalerie
69 fotografií