Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Melania na třpytivém selfie. První dáma si bez Trumpa užívala na novoroční party

Autor: Darina Jíchová, ČTK - 
2. ledna 2019
10:14

První dáma Spojených států Melania Trumpová na Nový rok hostila velkolepý ples ve floridském klubu Trumpových Mar-a-Lago. Manžela, prezidenta Donalda Trumpa, ale nechala doma a mezi významnými hosty se pohybovala sama. Třpytivým selfie s nápisem 2019 se pak pochlubila na svých sociálních sítích, uvedl deník Daily Mail.

Zatímco prezident Trump v Bílém domě řešil svůj spor s vládou kvůli financování stavby zdi na americko-mexické hranice, první dáma si užívala na novoročním večírku. Trumpová se vyzbrojila elegantními černými šaty s dlouhými rukávy, společnost jí dělal její syn Barron. Ten byl oblečen v černém smokingu.

První dáma USA Melania Trumpová s Republikánem Charliem Kirkem. První dáma USA Melania Trumpová s Republikánem Charliem Kirkem. | reprofoto/instagram

Trumpová se nechala vyfotit s mnoha svými hosty. Zapózovala s Amandou Ungarovou, modelkou a manželkou velvyslance Dominiky při OSN Paolem Zampollim, pak i s velvyslancem. Objevila se také po boku mladého Republikána Charlieho Kirka nebo se známou zastánkyní svého muže Nicole DiCoccovou.

Lístek na exkluzivní party vyšel členy klubu na 14 tisíc korun, další hosty pak na 22 tisíc korun.

Trump se politoval na Twitteru

Ke své rodině se měl připojit také prezident. Ten svou účast nakonec zrušil a rozhodl se zůstat ve Washingtonu. „Užijte si večer, máme před sebou skvělý rok. Přeju vám opravdu velmi šťastný Nový rok,“ napsal Trump na svém Twitteru, kde se zároveň politoval, že nemůže strávit Nový rok na Floridě, jak plánoval.

Střet kvůli zdi ochromil fungování vlády. Od 22. prosince se tak zastavilo financování zhruba čtvrtiny vládních úřadů USA, včetně ministerstva zahraničí, spravedlnosti nebo vnitřní bezpečnosti. Výplata mezd byla zablokována pro zhruba 800 tisíc lidí, z nichž část zatím pracuje „zadarmo“ a zbytek je na nucené dovolené. Peníze dostanou zpětně na účet, až bude pat odstraněn.

 

PPP150W ( 2. ledna 2019 14:35 )

Jistě s tím máte bohaté osobní zkušenosti. Tuším, že u vás se ani nemusí jednat o třpytivé selfie, abyste dosáhl vámi uvedeného vzhledu.

Zobrazit celou diskusi