Na poslední den v roce 2018 Nikola Ďuricová asi nikdy nezapomene. Nejprve odehrála titulní roli v pohádkové show Tři oříšky pro Popelku režiséra Filipa Renče (53) a poté ji čekalo něco nečekaného - bezprostředně po děkovačce ji totiž požádal o ruku její partner Lukáš Kofroň, který v představení také hraje. Obvykle ho sice můžeme vídat coby princova pobočníka Vítka, tentokrát ale tak trochu fušoval do řemesla představitelům prince, jelikož na jeviště přiklusal coby „princ na bílém koni".

„Plánoval jsem to měsíc dopředu a musím přiznat, že jsem do toho zapojil docela dost lidí. Musím všem poděkovat. Byli to lidi od produkce, od koní a techniky. Zabralo to mnoho času, během kterého jsem se to snažil utajit před herci,” přiznal posléze Kofroň. Tomu se podařilo své lásce vyrazit dech. „Jsem úplně v šoku. Nevím, co říct,” ztratila překvapená blondýnka hlas, naštěstí až poté, co vyřkla očekávané ano.

Video
Video se připravuje ...

Zásnuby přímo na pódiu. Popelka Nikola Ďuricová řekla ANO! 

Vzhledem k tomu, jak velkolepé měla zásnuby, zřejmě se nebude krotit ani během příprav samotné veselky. „Já jsem si svatbu vždycky přála mít vždycky ve městě, ve kterém jsem se narodila. A jelikož na svatbě mé sestry bylo přes sto lidí, tak pochybuju, že má bude menší. Když zásnuby byly jako z pohádky, protože si pro mě přijel princ na bílém koni,” vysvětlovala Ďuricová a její snoubenec ještě doplnil: „Niky má početnější rodinu než já. Navíc ženich by za nevěstou měl přijet, když ji chce.“

Očividně ho tak netrápí, že svatba se nebude konat někde blíž jeho příbuzným. Oba nastávající manželé se ale shodují hlavně na tom, že by chtěli sňatek uzavřít do roka a do dne, jak je zvykem.

Během následujících dvou měsíců to ale pravděpodobně ještě nestihnou, jelikož je čekají další představení Tří oříšků pro Popelku, která se na pódia Kongresového centra v Praze opět vrací 2. února a poslední z 22 představení proběhne 31. března. Teprve potom budou mít hrdličky dost času na svatební přípravy.

Fotogalerie
76 fotografií