Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Je mrtvá! Křičela matka, když uviděla zbitou dceru s přeraženou čelistí a nateklým okem

Autor: ital - 
2. ledna 2019
12:39

Oslavy příchodu roku 2019 mohly skončit pro Jade Daniels (31) smrtí. Když se nad ránem vracela domů, zastavil ji neznámý pár. Zničehonic brutálně zaútočil. Napadení se štěstím přežila, skončila však s mnohočetnými zraněními a děsivě rozbitým obličejem.

Velmi nešťastně skončila jednatřicetiletá matka dvou dětí Jade Daniels, když se o silvestrovské noci vracela domů ve městě Wrexham ve Walesu. Okolo 2. hodiny po půlnoci ji brutálně zbila neznámá dvojice. Žena se dostala domů, kde upadla do bezvědomí. Její šokovaná spolubydlící zavolala Jadinu matku. Ta si nejprve myslela, že je dcera mrtvá.

„Vracela se domů, a když byla asi 5 minut od domova a prohlížela si na mobilu Facebook, narazila na chlapce s dívkou,“ pověděla matka napadené Tracay Jones. „On ji požádal o chipsy. Najednou ho ta druhá žena udeřila a pak praštila i Jade. Myslíme si, že ji kopali botami s podpatky, protože Jade má na hlavě velmi ošklivá zranění.“

„Když se Jade podařilo dostat domů, spolubydlící ji našla v jejím pokoji v kaluži krve. Začala křičet a zavolala mi. Jakmile jsem přijela, myslela jsem si, že ji někdo zavraždil. Byla zkrvavená a měla na sobě spoustu modřin. Myslíme si, že se doplazila domů a tam omdlela,“ doplnila matka.

Ženu museli dopravit do nemocnice, kde jí oznámili, že utrpěla zlomeninu čelisti. Dokonce měla obrovskou krevní sraženinu na levém oku. Zranění si vyžádalo osm stehů pod okem a šest stehů nad ním.

„V současnosti nemohou lékaři udělat víc, protože otok je příliš velký. Příští týden máme schůzku s doktorem,“ sdělila matka. „Taková tragédie se jí stala krátce před narozeninami. Ve čtvrtek oslaví 32 let,“ doplnila žena.

ahojky ( 3. ledna 2019 02:02 )

Redaktor požil? Ta útočnice nejdřív praštila svého společníka a pak oba kopali tu ženu podpatky? Jako, že ten chlap měl lodičky, nebo jak?

asijo ( 2. ledna 2019 15:57 )

Ušetřila za makeup.

mrdkazkrtka ( 2. ledna 2019 15:47 )

V titulku mělo být "..když uviděla předtím krásnou dceru.." nebo lépe ještě doplnit slovo sexy! Takhle Blesku klesne čtenost od inteligentů s IQ kolem 85

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání