Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ravenův horoskop na leden 2019

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    1. ledna 2019 ● 06:00

    Leden slibuje mnoho šancí, předsevzetí, a změn. Klapne to tentokrát, nebo se všechno zase vrátí do starých kolejí?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mít ve svém znamení planetu síly Mars a planetu života Uran se může pro Berany ukázat jako správná výzva. Pokud jste něco nestihli dokončit ještě v minulém roce, tak velkou část úspěšně završíte v lednu 2019. Počítejte s tím, že při jednání s lidmi byste měli být vy ti aktivnější, protože, když budete čekat na inspiraci, pomoc nebo aktivní spolupráci, přicházející z okolí, tak budete čekat do února a možná ještě déle. Nejzajímavější oblast, kde se může něco změnit ve váš prospěch je po celý měsíc partnerství. Práce a zdraví budou stabilní.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V první polovině ledna 2019 budete mít pocit, že žijete spíše ve vakuu než v dynamické demokratické společnosti, bude mnoho věcí, se kterými budete zápasit a všechno půjde pomalu a neochotně. Všechno se začne rozjíždět až v polovině ledna, kdy jsou pro vás dobré konstelace hlavně pro práci, podnikání a rozumné investice. V lednu raději nikomu nepůjčujte peníze, pokud by někdo z vašeho okolí potřeboval pomoc a vy byste si mohli dovolit utrousit nějaký ten drobek ze stolu bohatcova, tak mu prachy raději rovnou dejte, nejsou dobré konstelace na návratnost vynaložených financí. V rámci zachování zdraví si dávejte pozor na nachlazení a dusivý kašel, raději si proti tomu něco kupte v lékárně.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Do nového roku jste vstoupili v naprostém klidu a s přehledem a klid a přehled se vás budou držet po celý leden 2019. Zlepší se vaše nálada a mysl a nebudete mít pocit, že vás všichni opustili. Pokud jste ještě koncem minulého roku přemýšleli, co s vámi bude a "jak to všechno dopadne", budete se v lednu 2019 cítit optimisticky a dobře naladěni. Příliv nových sil a inspirativního odhodlání vám pomůže překonat drobné potíže v oblasti práce a zdraví. Partnerství bude v pohodě a zvláště, pokud máte jako partnera Blížence, Štíra, Střelce nebo Kozoroha, budete ho (ji) pociťovat jako oporu a jistotu. Nikdo vás v lednu nezradí a nikdo se vás nepokusí okrást.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Už v lednu 2019 a později i v únoru můžete mít menší umělecké záchvaty, třeba se vás zmocní dojem, že byste mohli hrát ve filmu nebo že byste se mohli dostat do televize do nějakého sranda-seriálu. Konstelace jsou na to celkem dobré, prostě zkuste se dostat tam, kam vás srdce táhne, někdy se tomu říká, naslouchat hlasu své intuice, ale dávejte si pozor na podvodníky, kteří se často snaží využít pracovního či podnikatelského nadšení svých spoluobčanů, aby se na jejich účet obohatili. Takže, když se nenecháte využívat a nebudete pracovat zadarmo a naučíte se podepisovat jen ty správné a výhodné smlouvy, můžete v lednu učinit velký krok směrem k vrcholům vaší pracovní či profesní kariéry. Zdraví a partnerství bude v pohodě.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Podle konstelací učiníte na začátku roku 2019 několik zajímavých předsevzetí a i když se občas říká, že novoroční záchvaty dobra patří k jevům, které rychle a beze stop mizí samy od sebe, ve vašem případě by bylo dobré zkusit vydržet. K vašemu znamení v opozici, ve Vodnáři je Černá Luna a to znamená, že budete mít oproti jiným znamením horoskopu přece jenom pevnější půdu pod nohama, takže se můžete už během ledna vyšvihnout v konkurenčním boji do sedla a natrhnout svým soupeřům žaket. Jinými slovy, budete muset prakticky celý leden bojovat za to, abyste se měli dobře, popřípadě lépe, ale ten boj se vám rozhodně vyplatí.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od začátku roku se budete projevovat jako znamení téměř magické. Co si usmyslíte, to se bude plnit, i kdyby se jednalo o věci, které mají poměrně malou pravděpodobnost na uskutečnění. Pozor si dávejte trochu na zdraví, kdyby vás na samém začátku roku začal trápit suchý kašel, tak raději zůstaňte doma a snažte se léčit. Nehrajte si na hrdiny. Doma můžete dělat rituály na partnerství, jak pro sebe, tak i pro ostatní, kdyby to náhodou někdo z vašich známých potřeboval. Neptun v opozici vám dá hodně magických sil, tak toho koukejte využít, to jsou věci, které se dají používat spíše sezónně než donekonečna. V polovině ledna byste se měli dožít nějaké zajímavé a důležité změny v oblasti pracovní, kterou si samozřejmě můžete také zčásti doslova vymodlit.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Potíže se trochu ukazují stále v oblasti partnerské. Nejde o to, že by nic nefungovalo, jak by podle vašich představ fungovat mělo, ale že i do celkem fungujícího partnerství budou stále zasahovat rušivé vlivy, které vás prostě nebudou těšit a občas vás mohou i vylekat. Nejlepší odpovědí z vaší strany bude v tomto případě nečinnost, nebudete prostě na nic reagovat a pokud si budete něco myslet, zvláště kdyby se jednalo o myšlenky lehce negativní nebo kritické, tak si je raději necháte pro sebe. Nejvíce se můžete aktivně věnovat čemukoliv v pracovní oblasti, přijdou zajímavé nabídky, objeví se možnosti, kterých budede moct využít a které se už nyní budou jevit jako super příležitosti na celý rok.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vstup do nového roku bude v pohodě, ani si toho v podstatě nevšimnete, zdraví bude sloužit, práce se jeví jako stabilní a žádné zvláštní osudové trhliny se nejeví ani na rovině partnerské. První polovina ledna 2019 pro vás bude taková spíše neslaná, nemastná, nic zvláštního nečekejte, pokud jste si něco domluvili se známými nebo kamarády, nějakou zvláštní akci nebo spanilou jízdu do okolí, na hory a podobně, je možné, že to z nějakého důvodu nevyjde nebo budete muset v původním plánu dělat větší či menší změny. Druhá polovina ledna se ukazuje o hodně akčnější i včetně takových věcí jako jsou výlety do přírody a užívání si volna uprostřed království sněhu. Leden prostě pro vás bude spíše zábava než práce nebo boj o přežití.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Není šťastnějšího znamení nad Střelce. Může si v lednu užívat souběžného výskytu Jupitera a Venuše ve svém znamení, což je dobré znamení a dobrá konstelace pro komunikaci s ostatními lidmi, ať už na poli pracovním či soukromém. Je tady ovšem jeden dost důležitý paradox, protože jak budou mít Střelci dojem, že se jim ve všem daří a všechno jim jde rychle od ruky, zmocní se jich dojem, že nemusí všechno vyřizovat tak rychle, až bleskurychle, že mohou nechat třeba i na pozítří, co mohou vyřídit zítra a v celkové bilanci se potom projeví, že si v lednu spíše užívali, odpočívali a bavili se, než aby pracovali na sobě, na své kariéře nebo aby se věnovali své firmě, své práci, zaměstnání a podobným, časti i docela nudným, přesto však veledůležitým věcem. Jinými slovy se dá říct, že v lednu vám nic nehrozí a právě to se může nakonec projevit jako trochu nebezpečné.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Planetárně nejvíce obsazené znamení je právě Kozoroh, jsou zde i takové planety jako je například Slunce, Merkur a Saturn, Slunce se 21.ledna přesune do Vodnáře a nastanou konstelace, díky nimž mohou mít Kozorozi dojem, že jim něco uteklo nebo že jim život protéká mezi prsty nebo že něco nestihli, je to samozřejmě pouze dojem, ale vzhledem k tomu, že tento dojem není dvakrát příjemný, může lehce pokazit celkové prožívání ledna 2019. Celková lednová životní situace bude pro Kozorohy asi taková, že jim přijde do cesty hromada možností a příležitostí, z nichž některé budou zajímavé a užitečné, ostatní se budou projevovat spíše jako překážky a Kozorohové budou mít úlohu sběračů sklizně, kteří musí dávat pozor, co sebrat a uložit a co naopak nechat nebo zahodit. Je to samozřejmě pořád lepší, než kdyby se nic neurodilo a nebylo by co sbírat a třídit, ale i tak to občas unaví.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Znamení Vodnáře se bude projevovat jako nepokojné, lehce nervózní a uspěchané a to zvláště v první polovině ledna 2019. Klasický Vodnář se během ledna několikrát živě rozeběhne po špatné cestě a bude se muset vracet nebo bude muset něco opakovat, začít znovu, od samého začátku. Obecně se tomu říká ztráta času, která bude po celý leden 2019 hlavní nemocí a hlavní překážkou na cestě k úspěchu všech Vodnářů. Jinak má ale Vodnář všechny předpoklady k tomu, aby se v lednu trochu pohnul z místa, co se týká zdraví, práce a hlavně partnerství. V oblasti partnerství to vypadá spíše na zklidnění situace nebo na zlepšení komunikace, než třeba na fatální rozchody a hledání někoho nového, až tak daleko by to zase dospět nemělo, ale lehčí i těžší krize v partnerství Vodnářů prostě budou.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Dá se říct, že Ryby vstoupí do nového roku 2019 jako znamení ryze umělecké a tvůrčí. Největší štěstí budou mít Ryby, které se věnují psaní, fotografování, kreslení, malování, hře na hudební nástroje a skládání chytlavých melodií. Bohužel se mohou už na začátku ledna 2019 potýkat s nachlazením, kašlem, chronickou únavou a celkovým zdravotním oslabením, takže asi více než ve vodě budou svůj čas trávit naložené v různých jasmínových, černých a zelených čajových odvarech a vývarech. Drobné změny mohou zaznamenat na poli pracovním, je možné, že kolem 21. ledna se objeví nějaká zajímavá možnost nebo nabídnutá smlouva ohledně nové práce. Partnerství se v rybím životě a možná i v celém rybím vesmíru jeví jako pevný bod, pomocí kterého by se občas dalo pohnout i Zemí, takže celkové prožití ledna 2019 bude víceméně šťastné a bezproblémové.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz