Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ohňostroj zranil ve Městě Touškov děti, rachejtle vlétla do davu lidí

Ilustrace
Ilustrace  (Autor: ČTK)
Autor: zb - 
1. ledna 2019
19:36

Neštěstí na Nový rok! Tři děti byly zraněny při novoročním ohňostroji ve Městě Touškov u Plzně. Do hloučku lidí měla vletět jedna z rachejtlí.

Jedno z dětí má mít drobnou popáleninu na dlani a druhé poškrábanou bradu. Na místě zasahovali záchranáři, povolán byl i kriminalistický technik.

Budou zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

 

pavel11 ( 2. ledna 2019 09:13 )

Kdy už konečně vláda zakáže terorisovat dětským parchantum,fetákum,ožralcum od božího rána,i po silvestru nemocné,staré lildi,děti,zvířata. Zvířata,nemocní,děti so bojí nemužou se bránit,nemužou ven hovada házejí petardy,dělobuchy po lidech,zvířatech je jim jedno že staří lidé musí jít ven ještě je napadají to je válka lidé,psi se bojí vycházet a ten hyenismus proti lidem podporuje vláda.Policie za celé tři dny nikdo v ulicích neviděl ano projížděli v autech jek jeblé dyně státní za ní městká ale ani jediný policajt nevyšel z auta co dělá ministr vnitra ten je v karibiku!! a na lidi se sere!

bibijana ( 1. ledna 2019 20:20 )

Můj ty Bože, no a co se děje? S tím přece musí všichni,kdo se takových zrůdných zábav zúčastní,že mohou být zranění. A litovat dětičky? Jednou budou taky odpalovat petardy a dělobuchy.Rodiče je v tom jenom podporují osobní přítomností na takových akcích.A jaké obecné ohrožení? Tyhle nebezpečné akce se dějí s požehnáním státu a zákonodárců,veřejnost je jenom nadšená.Statisíce lidí odpalovalo pyrotechniku!!!

jajas ( 1. ledna 2019 20:05 )

Především bych "propleskl" ty rodiče, kteří tahají děcka v takový den do takového nebezpečného chaosu. Asi spíše oni se chtěli zúčastnit, dětem by stačilo dívat se na ohňostroje z okna a poslouchat ty šupy, které je doprovázejí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání