Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Celebrity přejí: Všechno nejlepší do roku 2019!

/
  • Celebrity přejí do nového roku
    1. ledna 2019 ● 00:01

    Hodně štěstí, zdraví a lásky! To je klasika, kterou si vzájemně všichni přejeme do nového roku. Naše celebrity toho ale chtěly popřát na sociálních sítích mnohem víc. A taky se trošku poohlédnout po tom roce uplynulém.

  • 1.

    Jasmina Alagič (29)

     

    Milý roku 2018. já Ti z celého srdce DĚKUJI. Dal jsi mi všechno, co je v životě nejdůležitější, zdraví, rodinu a nejbližší přátele ve stejném počtu, v jakém jsme na začátku roku začínali. A to je pro mě nejdůležitější. A dal jsi mi ještě víc... Dal jsi mi zázrak, který roste díky obrovské lásce, kterou jsem tento rok také našla. Když se tak podívám, byl to turbulentní rok, kdy jsem zažila spoustu věcí a lidí v podobách, na jaké jsem nebyla zvyklá, ale za nic bych neměnila.

     


     

    Díky tomu tu dnes ležím na posteli vedle muže svých snů. Vyrovnaná a šťastná, s vědomím, co je opravdu důležité a co vůbec. Proto přeji i vám, abyste měli celý příští rok nastavené správně hodnoty ve prospěch vašeho štěstí, protože jen tak budete schopní ho upřímně posouvat mezi ostatní. Jen trošilililililinku víc laskavosti a méně závisti mezi lidmi a bude to absolutně dokonalé. PŘEJI VÁM VŠEM KRÁSNÝ NOVÝ ROK!

     

  • 2.

    Iva Kubelková (41)

     

    Celebrity přejí do nového roku
    Autor: Instagram

    Přeji si, aby mezi námi zavládla větší touha po věcech hlubokých a opravdových. Přeji si, abychom se vzájemně víc respektovali, abychom dokázali ctít názor, i když je jiný, než ten náš. V tom vidím tu pravou demokracii. Přeji si, abychom k projevování jiného názoru nepoužívali vulgarismy a urážky. Přeji si, abychom si nejen díky sociálním sítím uvědomili, kde jsou pro nás hranice neúnosného způsobu mezilidské komunikace.

    Přeji si, aby naše zem dál tak krásně kvetla a aby se naše chuť pořád si trochu stěžovat, měnila pomalu v prázdné tlachání, které už nikoho nebude zajímat. Přeji si pro všechny radost ze života v této krásné zemi a větší národní hrdost v našich srdcích. Přeji nám občas i nějaký ten pohlavek od života, který často vnitřně léčí. Ano, je třeba umět se radovat z maličkostí a já nám také přeji, abychom se uměli víc radovat z velkých věcí, které se dějou v životech těch druhých.

    Přeji nám všem smíření, pochopení a lásku, ať už uvnitř nás, nebo od těch kolem nás. Přála bych si, aby všechna tato přání nezněla našim uším naivně a pateticky. V roce 2019 stejně tak, jako v každém roce, se v našich životech stane jen pár výrazných věcí, které oddělí ten rok od roku předešlého, jen pár věcí! Tak je nepromarněme moji, zdraví a lásku vám všem.

  • 3.

    Vendula Pizingerová (46)

     

    Celebrity přejí do nového roku
    Autor: Instagram

     

    Přežili jsme! Tak vám přejeme totéž do nového roku 2019. Bylo to náročný, jako celý můj rok, ale jsem ráda, že žiju tenhle život.... Mám fajn rodinu! Všichni víme, že není celý rok na růžích ustláno, ale tak to chodí. Dokážou mě slušně rozpálit i pobavit a taky mít rádi.

     

  • 4.

    Barbora Mottlová (32)

     

    Celebrity přejí do nového roku
    Autor: Instagram

    Šťastný nový rok 2019! A šupsajdá!!! Spousta lidí v mým okolí označují rok 2018 jako "co to jako * bylo??!" ..*a sem tam i nějaký to sprostý slovíčko.. No nic! Já si vždy na konci roku otevřu diář a rekapituluji ty skvělý věci, který se udály, kde všude po světě jsem se byla podívat, jak jsem se zas o kus posunula dál, úžasný lidi kolem mě a taky fakt, že jsem čím dál tím šťastnější.

     Jasně, nebylo vždy jen to dobré a skvělé, byly i trable, velký trable... ale bez nich bych se neposunula nikam... Napište mi sem do komentů stručně to NEJ, co Vás v roce 2018 potkalo.

     

  • 5.

    Tomáš Řepka (44)

     

    Kristelová a Řepka
    Autor: Instagram

     

    Užijte si rok 2019! Přeju vám všechno nejlepší! Ať je plnej lásky a všeho, co do života patří! Hádky i usmiřování, prohry i výhry! Bez toho by to nebylo to pravý. A Spartě hodně štěstí! Bude ho potřebovat! TŘ

     

  • 6.

    Simona Krainová (45)

     

    Celebrity přejí do nového roku
    Autor: Instagram

     Láááásky, tak je to za pár tady! Užijte si poslední den v roce 2018 a ať do toho příštího vstoupíte s úsměvem a plni pozitivní energie a zdraví. 

     

  • 7.

    Jitka Boho (27)

     

    Bydlení Jitky Boho
    Autor: Daniel Černovský

     

    Tohle bude asi trochu jiné přání, než jste teď zvyklí. Víte, Silvestr nemám v oblibě a hlavně nemám ráda ohňostroje. Nezapomeňte, že venku (i doma) je spousta zvířat, která tuto naši, pro mě nepochopitelnou, "zábavu" prožívají dost zle... 

    Snad nikdy v životě jsem si žádnou pyrotechniku nekoupila a vždy jsem byla proti ní. My Silvestra trávíme většinou doma s rodinou, v klidu si připijeme, popřejeme, popřejeme si hlavně zdraví, a pak jdeme do hajan... A co vy? Jak trávíte dnešní den? Odpustíte si světelnou "podívanou"?

     

  • 8.

    Veronika Arichteva (32)

     

    Veronika Arichteva
    Autor: Instagram

     

    Byl to krásnej rok. Hrozně rychlej. Jeden z nejhezčích zatím. Hned po tom roce, kdy jsem se narodila, po tom roce, kdy jsem si uměla říct, co chci (ale to předbíhám), po tom roce, kdy jsem vyšla školku, základku, konzervu a... a to je vlastně všechno, co jsem vyšla.  

    Po tom roce, kdy jsem se poprvý líbala, po tom roce, kdy jsem se jenom líbala, po tom, co bylo po tom, po tom roce, kdy jsem dostala Ebbinu, po tom roce, kdy jsem dostala Bisinu, po tom roce, kdy jsme se vzali, po tom roce, kdy jsme se nezabili, po tom roce, co byl po tom... a ano, už jsem si dala víno. Ale o tom až potom!

     

  • 9.

    Eva Hercigová (45)

     

    Celebrity přejí do nového roku
    Autor: Instagram

     

    Být pohromadě ve zdraví a štěstí... 2019!!!

  • 10.

    Taťána Gregor (31)

     

    Taťána Kuchařová
    Autor: Instagram

     

    Přátelé,
    byl to po všech stránkách bohatý a nabitý rok! Děkuji Vám za Vaši přízeň a milé zprávy a přeji Vám, ať máte báječný rok 2019. Ať Vás v tom příštím roce nic netrefí a ať ho prožijete s tou správnou chutí do života!!!
    Byl to s vámi úžasný rok! Těším se na další!!!

    Fotogalerie
    11 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy