Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zadek neukážu, slibuje „protekční spratek“ Novotný coby starosta. Radil mu i Babišův mág

Autor: Mii - 
28. prosince 2018
12:18

Je kontroverzní a ví to o sobě. Pavel Novotný (ODS) se pomalu rozkoukává ve své nové funkci starosty pražské části Řeporyje. Sám sebe v minulosti označil za „protekčního spratka“, nyní však slibuje, že už na veřejnosti nebude vystrkovat zadek a bude se důstojně oblékat. Některé zvyky ale ne a ne změnit – sem tam si zapálí jointa a pro sprosté slovo nejde daleko. Co se v jeho životě změnilo, popsal Novotný pro magazín Lidových novin. A prozradil, co mu radil Babišův marketingový mág Marek Prchal.

Byť mají tuzemští politici poměrně košatou historii výroků, před kterými matky zacpávají svým dětem uši, sprostota k řádnému politikovi nepatří. Pavel Novotný, který pro silné slovo nejde daleko, tak od momentu svého zvolení poslouchal, že bude muset změnit svůj slovník, aby se za něj lidé nestyděli.

Je přece jen starostou. Podle svých slov se o větší sebekázeň snaží, ale ne vždy to vyjde. „Jsem sprosťák a jako starosta bych sprostě mluvit neměl,“ přiznává sebekriticky Novotný v rozhovoru pro Lidové noviny. „Jenže zrovna nedávno mě naštval nějaký spam, tak jsem napsal, aby mi neposílali ty svoje sračky, nebo že je nechám upálit tady na náměstí,“ připustil a smířeně dodává: „Jsem třicátý, asi nejsprostější starosta Řeporyjí.“

Žádný zadek a hulení jen málo

Nejen sprosťárny se pojí se synem baviče Petra Novotného. Ostřílený novinář se neváhal v minulosti nejednou obnažit na veřejnosti a ukázat lidem své pozadí.

Nyní slibuje, že podobné extempore už jen tak nepřijde. „Zadek už nevystrčím. Ani nemůžu!“ dušuje se komunální politik s tím, že jej volilo hodně důchodců a před nimi by to bylo nepatřičné. Bude prý také pracovat na svém vzhledu, nakoupil si košile a chodí v saku. „Záleží mi na tom, abych byl důstojně oblečený,“ vysvětluje Novotný.

A s jeho politickou kariérou a novou funkcí se pojí i další slib. Omezí rovněž kouření marihuany. Ani v čele městské části si ale sem tam jointa neodpustí. „Trávu jsem úplně kouřit nepřestal. Já si už dneska nemůžu dovolit dát si odpoledne jointa, když dělám strategická rozhodnutí,“ popisuje Novotný s tím, že večer před spaním si sem tam marihuanu dá.

Jak mu Babišův mág Prchal promluvil do duše

Nad svou kandidaturou bývalý novinář přemýšlel dlouho. Dokonce se kvůli ní setkal s Markem Prchalem, hlavním marketingovým stratégem hnutí ANO a premiéra Andreje Babiše.

Právě Prchal je považován za hlavního strůjce mediálního úspěchu nejsilnější strany v zemi. Schůzky Novotného s Prchalem se údajně účastnil i poslanec Dominik Feri (TOP 09), tehdy ještě pouhý kandidující student. Oba dva si řešili dle Novotného „to své“. „Dominik s ním řešil celonárodní politiku… no a já ho otravoval s tím svým volebním modýlkem, s tou svou malinkatou vesničkou,“ prozradil Novotný.

Hlavní Prchalova rada podle jeho slov zněla, ať mluví s místními lidmi. „Máš na to dva roky, musíš s každým z nich promluvit. Ty máš tu možnost mluvit s lidmi napřímo, Babišovi to musíme vymýšlet,“ řekl prý marketingový odborník Novotnému.

Exnovinář byl z jeho slov unesený. „Marek Prchal je génius sociálních sítí. Je vynikající. Andrej Babiš se obklopil špičkovým PR týmem, takže bych řekl, že Babišovi voliči jsou oběťmi mimořádně sofistikovaného útoku,“ řekl LN Novotný.

Práce pro Soukupa

Novopečený starosta Řeporyjí také promluvil o svém působení na TV Barrandov, kde pracoval jako dramaturg pořadů Jaromíra Soukupa. „Prostě jsem mu pomáhal. On má těch pořadů moc a potřebuje kolem toho nějaké přípravy,“ popisoval Novotný, co pro Soukupa dělal.

„Když dáme stranou teatrálnosti a tak dále, tak to je to pořád moderátor, který prostě potřebuje sto otázek na Zemana a za hodinu sto otázek na Okamuru,“ dodal.

Video  Starosta Novotný: Než se stane důstojným, natočil tuhle šílenou reklamu!  - Mall.tv
Video se připravuje ...

kradlous ( 31. prosince 2018 14:59 )

Ten zmetek je nechutné smradlavé prase.

st.rec ( 30. prosince 2018 22:31 )

Když už zadek neukážeš Ty šašku,neukazuj ani xicht.Obé si je podobné.

hejhej ( 30. prosince 2018 11:33 )

Hloupý ubožák !!!!!!

pavel11 ( 30. prosince 2018 10:11 )

anonym !! ty jsi opravdu obecný blb tvoje rodina musí být na tebe hrdá!!

pavel11 ( 29. prosince 2018 09:22 )

Praha tak krásné město a plodí taková hovada,hovna,špíny,křiváky,udavače,dobytek jako Novotný má ten humusák vubec rodinu.Jenže je tu další výkvět špíny,sajrat Prahy házeče kytek do koše,protestujicí hovada proti něčemu co neexistuje,hovada kteři si platí bilbordy proti nejlepšímu premierovi,prezidentovi,špiní,lžou,udávají,závidí!! jako krysy.Piráti,TOP KDU,STAN ODS opozice neskutečných politických hajzlu,špíny,tunelářu,udavaču a zase Praha oni promněnují Prahu v žumpu,sajrajt.Dneska čtu je vyrovnaný rozpočet, duchodci,rodiny,lidé se mají konečně dobře a stále sajrat Prahy utočí,špiní,pomlouvají Babiše Zemana A co vy tuneláři zloději,kmotři,mafiáni,udavači,hyeny opozice co vy jste národu předvedli za třicet let rabování,zlodějin,640 miliard rozkradeného,chudoby,exekuční mafie,solární,akoholové,církevní,privatizace politické zlodějiny která namá obdoby,rozkradený vyrabovaný stát který Babiš dostal na vyrovnaný rozpočet,dobrou životní uroven,duchody,platy atd A stále potkani opziční politiky, novináři,politologové,česká skorumpovaná televize,špiní,lžou,udávají to nejlepší co zde máme Babiše,Zemana!! Už i opoziční politici přiznávají že díky tomu že Babiš nepřipustil zlodějiny,tuneláře přestalo se krást a lidé,stát je na tom dobře. Tak proč!!! konstruktivní opozice a jiná hovna stále utoči na Babiše vládu jen proto že lidé pochopili že když politici nekradou mají se lidé stát dobře!! Proto přeji konstruktivní opozici at jim mráz roztrhne prde.e!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa