Co budete potřebovat?

3 kapky rozmarýnového esenciálního oleje, 2 kapky kadidla, 1 červenou, 1 modrou, 1 zelenou, 1 žlutou a 2 bílé svíčky, 1 čajovou lžičku mletého pepře, mapu okolí.

Jak postupovat?

Tohle kouzlo je ideální provádět ve středu, tedy dnes. Zapalte nejprve aromalampu a smíchejte oba esenciální oleje. Pak otevřete mapu okolí a rozložte ji na stole. Přitom se soustřeďte v mysli na úkol najít osobu, která vám v životě způsobuje nespravedlnost nebo vám nějak škodí. Potom zapalte obě bílé svíčky a postavte je doprostřed mapy. Přitom opakujte: Strážci světla, soustřeďte se na osobu, kterou chci najít.

Pak zapalte červenou svíčku, postavte ji tam, kde je na mapě jih, a proneste: Elemente ohni, buď mojí silou a veď mě nocí za osobou, která mi chce škodit. Zapalte modrou svíčku, postavte ji tam, kde je na mapě západ, a řekněte: Elemente vodo, putuj přes oceán, jezera a řeky tohoto města a najdi osobu, která mi chce uškodit.

Zapalte žlutou svíčku, postavte ji tam, kde je na mapě východ, a řeknete: Elemente vzduchu, dej mi sílu poznat a najít osobu, která mi chce uškodit.

Nakonec zapalte zelenou svíčku, postavte ji tam, kde je na mapě sever, a řekněte: Elemente země, cestuj přes hory a doly a pomoz mi najít osou, která mi chce uškodit. Posypte mapu pepřem a přitom říkejte: Ty, který jsi ve stínu a rád se skrýváš v temnotách, přistup blíže a projev se, aby ti maska spadla z tváře.

Vizualizujte si, jak dotyčný člověk přistupuje blíž. Požádejte své duchovní průvodce (anděly), aby vám pomohli poznat, kdo se za tou maskou skrývá. Nechte svíčky zcela dohořet a mapu nechte roztaženou, dokud elementy pracují na úkolu. Brzo byste měli zjistit, kdo je tou dotyčnou osobou. Tím také získáte hledanou ochranu.