V pondělním díle, v němž paní předvedla své kuchařské (ne)umění, se do kamery rozplývala, jak je pozitivní a sama sebe označila za charismatickou bytost. Svým hostům připravila naprosto průměrné české štědrovečerní menu s lososem a spoustou hvězdiček v názvu. Navíc je oblažila svým zpěvem, za který by se nemusela stydět ani Anička Dajdou z Hvězdné pěchoty. Tím by to celé mohlo skončit, člověk by nad soutěžící bez špetky sebereflexe jen nechápavě mávl rukou a šel by dál, ale to bychom nesměli být v pořadu Prostřeno...

V dalších dnech totiž z úst blondýnky padají taková moudra, až nad tím zůstává člověku rozum stát. Její xenofobní poznámky na soutěžící z Ukrajiny jsou jen špičkou ledovce. Všechny své kolegy hodnotí buď jedním či dvěma body a shazuje je před kamerou. Blogerce Rebece Wechsler zkritizuje kde co, a nakonec se ji ptá, co to vlastně znamená blogovat, že prý o ní cestující také tvrdí, že je blogerka. Když u herečky Olgy Kodajové vidí fotky s Waldemarem Matuškou, hned musí podotknout, že nejspíš jen dělala uvaděčku v divadle a tam se s ním vyfotila, že na to, aby byla herečka, nemá. A to je jen pár „komplimentů", které jí padají z úst.

Diváci Prostřena jsou rozhořčení a paní Gabriele na internetových diskuzích spílají, jak je to jen možné. Píšou o ní, že je falešná a bezcharakterní, že by se ČD měly stydět, když zaměstnávají takového člověka, že je přesně ten typ, co se na vás směje a za rohem vám vrazí kudlu do zad. Také dámě doporučují, aby po odvysílaní chodila kanály, že by si nepřála je ve vlaku potkat... Takto bychom mohli pokračovat ještě dlouho. Tolik komentářů totiž u svého profilu soutěžící Prostřena jen tak nenasbírají. Paní Gabriela nejspíš utrží rekord.

Dnes večer k sobě domů partičku pozve manžel Osmanyho Laffity, sympatický Guy Gheysens. Uvidíme, co svým hostům naservíruje dobrého a jak ho naše hvězdička z vlaku ohodnotí. Chytne se za nos, nebo dá přednost taktice? Nechme se překvapit!

Fotogalerie
13 fotografií