Z obou rodičů si Anička vzala to nejlepší. A všimli si toho i experti přes ženskou krásu, kteří hledají nové tváře na molo a focení. Jejich pozornost ještě víc přitáhla Aniččina pravidelná přítomnost v publiku, kde fandila svému tátovi. „Pár agentur už mě zastavilo, ale tímto směrem asi nepůjdu. To není moc pro mě,“ přiznala Super.cz Dvořáková.

Ostatně jak krásnou dceru herec má, neušlo ani kameramanům, kteří ji nápadně často zabírali. Když tak moderátoři StarDance Tereza Kostková (42) s Markem Ebenem (61) ohlásili jméno letošních vítězů show – Jiřího Dvořáka s tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou (27), hned po záběru na ně kamera »střelila« po Aničce, která se rozplakala štěstím. I když se jí po tváři kutálely slzy jako hrachy a byla udýchaná z urputného tleskání, vypadala překrásně.

O tom, že by mohla být modelka, ale zatím Anna nechce ani slyšet. Naopak by ráda šla v tátových tanečních stopách. „Od dětství tancuju. Nebyla jsem zatím na žádném vystoupení, ale na hodiny tance chodím. Úplnou náhodou mě učí Lenka, která tancovala s tátou,“ uzavřela vnučka hereckých manželů Jany Hlaváčové (80) a Luďka Munzara (85).

Fotogalerie
63 fotografií