S odhalením ohledně svého soukromí přišla na večírku v restauraci Černý kohout v pražských Hlubočepích zpěvačka Petra Slaninová z tria Koule. I když mnohé by jistě šokovala přiznáním, že žila s Karlem Gottem, jenže ve skutečnosti je to trošku jinak.

Na benefičním večeru věnovaném organizaci Helppes totiž nemluvila o tajných citech k Mistrovi, nýbrž o lásce ke čtyřnohým mazlíčkům. „Jednu dobu jsme měli doma dokonce čtyři psy. Jeden z nich se jmenoval Karel Gott a byl od Ivany Gottové, s kterou jsem kdysi bydlela,“ přiznala blondýnka známá i z muzikálu Sestra v akci a přítomné tím pobavila.

Zvlášť když přiznala i to, že soužití se jmenovcem slavíka nebylo vždycky zrovna procházkou růžovou zahradou. „Říkali jsme mu Charlie, byl sice trošku vzteklý, ale odnaučila jsem ho to.“ Kromě Karla pak vlastnila ještě dalšího chlupáče s netradičním jménem a původem. „Pak jsem měla psa jménem Černá mamba, který zase byl od knížete Lobkowicze, s jehož dcerou jsem chodila do třídy.“

„Jestli měl ten pes modrou krev, to ale nevím,“ smála se zpěvačka. Tu na charitativním večírku čekalo nesnadné vystoupení, protože ostatní členky tria Koule nebyly ve formě. Jedna z trojice žen totiž zkolabovala a skončila v nemocnici a druhá zase ztratila hlas.

VIDEO: Nový klip Karla Gotta: Nic nekončí, dokud se zpívá...

Video
Video se připravuje ...

Nový klip Karla Gotta: Nic nekončí, dokud se zpívá... Youtube.cz

Fotogalerie
62 fotografií