Moderátorka Kateřina Kristelová byla s Tomášem Řepkou v listopadu u soudu kvůli podání falešných inzerátů na sexuálních webových stránkách s profilem Vlaďky Erbové (37). Zatímco Řepka dostal naloženo 300 hodinami veřejně prospěšných prací, jeho přítelkyně Kristelová odešla s roční podmínkou. 

Kateřina Kristelová se přitom na sociální síti už před několika týdny rozpovídala o své touze navštívit Ameriku. „V New Yorku jsem nikdy nebyla a je na mém wish listu hodně nahoře. A Tomáš mi chce ukázat Las Vegas. Chceme hodně cestovat, proto jsme si udělali volný leden," svěřila se svým fanouškům.

A jak se ukázalo, od plánů ke konání je v případě tohoto páru hodně blízko. „Paní Řepková", jak se moderátorka sama označuje, se totiž na Instagramu pochlubila, že mají zájezd již 100% potvrzený a naplánovaný.

„Těším seeeee," píše nadšeně u fotografie Las Vegas. „Chtěli jsme hned v lednu, ale chceme jezdit hodně lyžovat, tak budeme muset počkat asi na později, ale už máme trip do detailu naplánovaný," odpověděla na otázku, kdy se chystají vyrazit.

Každý, kdo plánuje cestu do USA na dobu kratší než tři měsíce, nemusí vyřizovat vízum. Pro vstup do země je ale potřeba na internetu vyplnit registrační žádost ESTA. A právě tady může Kristelovou čekat menší zádrhel.

„Byli jste někdy zatčeni, či usvědčeni z trestného činu, který měl za následek závažné škody na majetku nebo vážnou újmu jiné osobě nebo státnímu orgánu?" stojí v povinné otázce ve formuláři ESTA.

O závažnosti újmy jiné osobě, v tomto případě Vlaďky Erbové, se dá jen polemizovat. Dostat se ale přes americké celníky nebude mít Kateřina Kristelová možná tak jednoduché, jak si mohla myslet. Odpovědět na otázku totiž musí pravdivě, jinak se vystavuje velkému postihu...

VIDEO: Poslechněte si rozsudek nad Řepkou a Kristelovou: Kateřina dostala tři měsíce!

Video
Video se připravuje ...

Poslechněte si rozsudek nad Řepkou a Kristelovou: Kateřina dostala tři měsíce! Jan Jedlička

 

Fotogalerie
84 fotografií