Zpěvák, co se týče jeho osobního života, velmi rád mlží. Jeho posledním úlovkem byla údajně mladá modelka, misska Kateřina Kasanová (19). Ta před pár měsíci přiznala, že se s někým vídá. „S někým se schám. Scházíme se a už je to nějaký měsíc. Poznali jsme se při natáčení videoklipu." A zpěvák na její adresu také nešetřil komplimenty: Kateřinu znám, je to super kámoška a je moc milá," nechtěl zklamat své fanynky.

Cristovao před pár dny vyrazil do Rakouska, aby naplno zahájil zimní sezónu. Je totiž velkým fanouškem snowboardingu! Z výletu sdílí spoustu fotek a videí, po jeho boku mu ale dělá společnost jiná známá modelka, Jitka Nováčková (26)! Že by se rýsoval nový český páreček?

Tahle krásná misska a youtuberka se na sociálních sítích přiznala, že se s Benem do Rakouska vydali v rámci kampaně na podporu turismu u našich jižních sousedů. Mraky sněhu, zlomyslný kamarádi a nekonečný sjezdovky," popsala své nadšení modelka.


O žádnou vztahovou senzaci se tedy nejedná. Krásná modelka totiž delší dobu randí s fotbalistou dánské ligy, Timem Sparvem (31). Ben s Jitkou se proti sobě postavili jako rivalové na velkém slalomu. A kdo vyhrál? 

Vyhráli jsme finální slalom! Já i Ben Cristovao. Teda... vůbec nevím, jak se to mohlo stát, ale zajeli jsme slalom všichni ve stejnej čas. Nechtěli mě nechat prohrát. Děkuju Bene, Tome i Aničko, máte to u mě," napsala na sociální síť modelka. Ben, který se v příštím roce chystá zkrotit pražskou O2 arénu svým prvním velkým koncertem, tak ukázal, že je i gentleman.

VIDEO: Fešák Ben Cristovao má konečně holku! Co o ní řekl?

Video
Video se připravuje ...

Fešák Ben Cristovao má konečně holku! Co o ní řekl? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
108 fotografií