Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Školáci se na Karlovarsku porvali na nože! Jeden druhého bodl do zad

Spolužáka (11)  bodl nožem do zad (ilustrační foto)
Spolužáka (11) bodl nožem do zad (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: yks - 
14. prosince 2018
11:16

Ránou nožem do zad skončily rozepře dvou žáků základní školy v Dalovicích na Karlovarsku. K útoku došlo na tamním školním hřišti a patrně jen šťastnou souhrou okolností se obešel bez vážného zranění. 

O případu šokujícího násilí mezi školními dětmi informoval Karlovarský deník. K útoku došlo podle všeho ve středu. Jedenáctiletý chlapec zaútočil zezadu nožem na svého vrstevníka a bodl ho do zad.

Napadeného chlapce patrně zachránilo to, že měl na sobě tlustou zimní bundu, která hloubku bodnutí zmírnila. Na místo ihned zamířili policisté a za pobodaným školákem vyjela lékařská záchranná služba. 

Důvodem útoku měly být podle informací Deníku údajně posměšky, které poraněný chlapec před tím pronášel na chlapcovu adresu.

Policisté s ohledem na nízký věk pachatele i oběti odmítá k případu zveřejnit bližší informace. „Případem se intenzivně zabýváme, ovšem vzhledem k věku obou chlapců nemůžeme poskytnout žádné informace,“ řekla Deníku mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová.

Ředitel školy Jan Matura potvrdil, že poraněný chlapec není v ohrožení života. „Rodiče byli seznámeni s tím, co se v základní škole skutečně stalo,“ dodal Josef Cikanik, starosta Dalovic. Informoval rodiče, aby předešel fámám a spekulacím. 

antismejd ( 14. prosince 2018 13:30 )

padouchu-velmi chytrá úvaha.dle místa události dávám velmi vysokou pravděpodobnost,že šlo o déža.kdo jinej ve věku 11let by mohl bodat nožem,než ti moc opálení.

dvorece ( 14. prosince 2018 12:28 )

Vidím v tom šikanu. Pobodaný patrně se choval tak, jak se chovat neměl. To je častý problém na českých školách. Nikdo nemá právo ubližovat druhým, takže dostal, co si zasloužil.

smradlavamakrela ( 14. prosince 2018 12:20 )

Parchanti už mají převzít plnou zodpovědnost od deseti let. Ksyndl zblblej internetem. Mlátit, seřezat,malej dvůr a velkej bič.

dandova ( 14. prosince 2018 11:40 )

Proboha, jinak zdraví slouží, doufám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání