Kelly Brook rozhodně není prototyp štíhlounké laňky, naopak, je to ženská krev a mléko. Své křivky teď opět hrdě předvedla na evropské premiéře filmu Mary Poppins Returns, kam ji doprovodil partner Jeremy Parisi (32), a všechny při tom zaskočilo, jak moc se zvětšila. Brook na sobě měla upnuté, perleťově světle růžové šaty s vysokým rozparkem, v nichž vynikla její postava tvaru přesýpacích hodin. Svůj outfit doplnila vysoko vyčesanými vlasy, které jí pak v rozkošných vlnách spadaly přes ramena na záda, a za doplňky si zvolila diamantové náušnice, stříbrné střevíčky a pestrobarevné psaníčko.

Vzhledem k tomu, že se tahle světoznámá modelka za poslední dobu poněkud zvětšila, všichni fotografové se věnovali jenom jí – a tak zcela zastínila herečku Emily Blunt (35), která v tomto snímku ztvárnila hlavní postavu, tedy chůvu Mary Poppins v „rebootu“ téhle klasiky od Disneye. Na červený koberec (co byl v tomto případě modrý) před Royal Albert Hall se Blunt totiž vypravila chvíli před Brook, ale většina fotoaparátů mířila na oslnivou britskou modelku. Křehká britská herečka přitom byla ve svých modrých sametových šatech naprosto okouzlující…

Půvabná modelka Kelly Brook zkrátka umí všechny ženy kolem sebe zastínit – nejen svou výškou, ale i krásou. Kromě toho se pyšní nádherným přírodním poprsím velikosti pět a je pověstná svými rajcovními kalendáři. Bohužel právě za tyhle kalendáře poslední roky slýchává spíš jen samé negativní komentáře, nechává se na nich totiž hodně retušovat. Fanouškům už začíná vadit, že sexy krasavice začíná připomínat obryni Stáňu. Kelly to ovšem nevadí. „Miluji své tělo. Čím jsou mé křivky plnější, tím jsem šťastnější. Když vážím více, více se mi líbí i moje prsa a zadek,“ nechala se kdysi slyšet.

Fotogalerie
39 fotografií