Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Monstrum v rodině! Muž podřezal holčičku (†3) před očima sourozenců. Její táta všechno slyšel v chůvičce!

Autor: ital - 
12. prosince 2018
20:30

V sobotu došlo ke strašlivé události v americkém státě Kentucky. Násilník Emanuel Flutur (33) podřezal svoji teprve tříletou neteř před zraky jejích čtyř sourozenců. Zděšený otec uslyšel křik dívky přes chůvičku, vběhl do pokoje a snažil se svého švagra odzbrojit. Nebohou dívenku převezli do nemocnice, kde však v neděli zraněním podlehla. Tatínek Beni mohl jen bezmocně držet její malou ručku.

Minulý týden v sobotu třiatřicetiletý Emanuel Flutur, který žil v domě své sestry a jejího manžela, napadl tříletou neteř Josephinu Bulubenchi a před zraky jejích sourozenců jí podřezal krk. Otec Beni Bulubenchi uslyšel děsivý výkřik své dcerky přes chůvičku a okamžitě se rozběhl do pokoje, kde agresora odzbrojil. Poté dívku okamžitě zavezl do nemocnice.

V neděli však Josephina zraněním podlehla a Beni a jeho manželka Simona umístili na facebookové stránky srdcervoucí fotku, na které otec tiskne její malou ručičku. Manželé mají celkem devět dětí. Jsou aktivními členy místní církevní kongregace. Beni byl dokonce členem tamního sboru.

Na pomoc a financování pohřbu jejich dcerky v Michiganu vznikla stránka, na které stojí: „Rodina Beniho a Simony Bulubenchiových z Kentucky prochází strašnou tragédií. Jedno z jejich devíti dětí, Josephina Mia, v neděli 9. prosince zemřela a rodina zůstala zdrcená.“ Pod statusem na stránkách se objevily soucitné komentáře, např.: „Je mi to velice líto… modlím se za vaši rodinu.“ Na jejich účtu se za první dva dny sbírky sešlo v přepočtu přes 1 200 000 korun.

Bezcitný útočník Emanuel Flutur byl v sobotu zatčen a obviněn z vraždy. Podle policistů se prý však na policejní služebně choval tak násilným způsobem, že se nepodařilo ani pořídit jeho identifikační fotografie. Kancelář šerifa uvedla pro stanici NBC8, že násilníkův motiv a důvod k jeho ohavnému činu se dosud nepodařilo zjistit. Ve státě Kentucky mu za jeho strašlivý čin hrozí trest smrti.

jana999533 ( 13. prosince 2018 08:28 )

vivát Emérika - krajina neobmedzených možností milujem Emériku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání