Eva Burešová (25) je krásná žena, za kterou se otočí nejeden muž. Je majitelkou silného hlasu, který předvedla divákům v páté řadě soutěžní show Tvoje tvář má známý hlas, kde se probojovala až do finále.

Jak se ale říká: „Štěstí ve hře, neštěstí v lásce", a osud této mladé zpěvačky to jen potvrzuje. Burešová totiž zůstala po rozchodu se svým partnerem na výchovu svého ročního syna Nathaniela úplně sama.

„Tatínek nepomáhá. On má hodně práce. Když má jeden volný den, tak si Nathanka vezme. To bývá ale málokdy," přiznala na začátku prosince Burešová pro Expres.cz. Musela se tak naučit skloubit roli maminky se svojí kariérou.

Půvabná brunetka chce být svým fanouškům nablízku, proto využila síly Instagramu, kde jim odpověděla na několik otázek. Nedělala si hlavu s líčením a do svých odpovědí se ve videích rozhodla pro tzv. přírodní „look". Některé z dotazů byly dost peprné, zpěvačka si ale mohla vybrat, na které otázky odpoví, a nakonec se kupodivu rozpovídala i o plánech na rozšíření rodiny.

„Samozřejmě, že bych chtěla další děti... jednou... určitě. Spoustu dětí bych chtěla mít ještě," odpověděla rozesmátá zpěvačka na otázku, zda by chtěla dalšího Nathánka nebo Nathánku.

Dalšího fanouška zajímalo, zda měla někdy něco zlomeného. Při odpovědi na tuto otázku se do detailů moc nepouštěla: „Ano měla, jednou srdce a jednou nohu. Hodně špatně. Šest týdnů jsem musela nosit sádru a nohu mít nahoře. Bylo to šíleně otravné," smála se.

Nad čtením dalších několika otázek ale zůstával zpěvačce jen rozum stát. Například nad dotazem, zda má manžela, se jen podívala na ruku, ujistila se, že na ní není žádný prsten a odpověděla: „Ne, ne!" 

Květnatější odpovědi se nedostalo ani dalšímu fanouškovi, kterého zajímalo, kdo je otec malého Nathaniela. „Jeho táta," odpověděla bez výrazu. Dotazník tak radši ukončila a šla se připravit na večerní vystoupení.

VIDEO: Eva Burešová z Tváře: Lascivní taneček v rozkroku nového muže?

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová z Tváře: Lascivní taneček v rozkroku nového muže? redakce Blesk, hudba: hudebnibanka.cz

 

Fotogalerie
57 fotografií