Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kočka starší syna nezatratil: Sbohem, synáčku! Poslal dojemný polibek na hrob mrtvého

Autor: hue - 
18. prosince 2018
05:00

Trpí jako nikdy předtím. Přišel o svého milovaného syna. Ten zahynul při drsné autonehodě, kterou podle všeho sám způsobil pod vlivem drog a alkoholu. I když Jan Kočka st. (52) od počátku připouštěl, že je jeho syn (†28) nejspíš viníkem bouračky, při které zahynul i Miloslav V. (†28), svého syna nezatratil. Pravidelně navštěvuje jeho hrob na pražských Olšanech.

Video  CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Kočky (†28): Kočár s šestispřežím, průvod Prahou a bílé holubice  - Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

Zatímco většina zemřelých členů slavného kolotočářského klanu Kočkových je uložena v rodinné hrobce v Řepích, Jan Kočka ml. je pohřben na Olšanech. Důvodem není žádné stranění nebo nevraživost v rodině. A rodinnou soudržnost určitě nezmění ani nová fakta, která vyšla najevo.

Ukázalo se totiž, že Kočka ml. byl v době nehody silně opilý a zfetovaný, když vjel do protisměru a na dálnici zabil nevinného člověka. „Provedeným toxi vyšetřením byl v rámci pitvy u mrtvého řidiče terénního vozu zjištěn výskyt významného množství alkoholu i výskyt omamných a psychotropních látek,“ potvrdil ve čtvrtek Blesku tiskový mluvčí Krajského policejního ředitelství policie Středočeského kraje Pavel Truxa. 

Polibek pro mrtvého syna

Táta zesnulého Honzy, Jan Kočka, už před časem koupil pro svoji část rodiny vlastní hrobku. Bohužel do ní jako prvního uloží svého syna,“ řekl Blesk.cz zdroj z okolí rodiny před samotným pohřbem. A k hrobu Jana Kočky mladšího chodí zdrcený otec často.

Nedávno se na místo synova posledního odpočinku podíval s doprovodem, který mu byl psychickou oporou. Svému synovi poslal dojemný vzdušný polibek. Z jeho ztrápené tváře je vidět, jak mu moc jeho potomek chybí a jak ho sužuje způsob, kterým odešel.

Změna právní kvalifikace kvůli prevenci

Vyšetřování tragické nehody, která se odehrála v ranních hodinách 28. září, se zatím nachýlilo ke konci. Policie přečin usmrcení překvalifikovala na obecné ohrožení, za což by viníkovi hrozil přísnější trest. To už ale korunnímu princi kolotočářské dynastie vrásky dělat nemusí.

Jan Kočka ml. potrestán nebude. „Změnu právní kvalifikace policie provedla na základě výpovědi svědků a znaleckého posudku z oboru dopravy,“ vysvětlil státní zástupce Ludvík Lukáš. Jediný dopad, který tato změna může mít, je podle něj prevence.

Petr Prochazka ( 18. prosince 2018 16:15 )

Může přitom vzpomínat jakyho vychoval alkoholika a feťáka.

lambrika ( 18. prosince 2018 12:13 )

Tak DOJEMNÉ jak celý pohřeb feťáka a ožralu.

jasnovidec01 ( 18. prosince 2018 11:22 )

haha,KARMA je jen výmysl dementů,to jako že ježíš ti to vrátí..jste nereální dementi co věří něčemu co není .nazdar.jako když malé dítě věří na princezny a draka

xoxo ( 18. prosince 2018 11:19 )

Nejspíš jel po silnici, řídil a těšil se do peřin. Ten Váš Honzík jel opilý, plný koksu a s pocitem, že je Bůh a král a nedoktnutelný. Takoví lidé by se neměli ani rodit. Pro mne jsou kolotoče a lidé s nimi spojení polocikáni s malou inteligencí, zato s velkým sebevědomím, že na papírových růžích a létajících labutích vydělaný majlant, opravňuje kočovníkům dělat co jim libo. Vypráskat za hranice měst, jak to v minulosti bylo běžnou praxí

jasnovidec01 ( 18. prosince 2018 11:14 )

Nebo tobě do tlamy se vy.sr.at ..nechceš ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání