Anna Kameníková toho ve svých 24 letech stihla už poměrně dost. Natočila několik filmů, účinkovala v seriálech a dokonce napsala kuchařku. Minulý rok se v létě provdala za Stounyho Kameníka a rozhodla se přijmout manželovo příjmení. „Je to legrační. Je to jako kamínky. Říkali jsme si, že bysme si třeba otevřeli kamenictví v Kamenické,“ žertovala herečka, která se původně jmenovala Linhartová, v talkshow Honzy Dědka.

A jak jim klape manželství? Jsem ženská v kuchyni a vařím. Ten chlap přijde, já mu dám jídlo a starám se o něj. Tak se mi to líbí a manželovi taky,“ popisuje recept na úspěšné manželství Kameníková. Já to tak prostě mám, jsem přirozeně submisivní člověk,“ dodává mladá herečka, jež prozradila, že manžela uhnala na míchaná vajíčka.

A co má herečka dále v plánu? Jejím snem je účinkovat v travesti show jako „drag queen“! Travesti? Je to bomba! Hrozně se mi to líbí a chci to dělat,“ rozplývala se. Smyslem tohoto umění je převléknout se za odlišné pohlaví a vytvořit zábavnou show. Herečka by to ale chtěla dělat trošku jinak. Nechci dělat travesti jako muž, ale obráceně. Už to totiž dělají i ženy. Nejsou to totiž úplně normální ženský, je to takový přehnaný,“ popisuje svoji představu Kameníková.

Jednou by se do toho chtěla definitivně pustit. Není si ale jistá, že by to zvládla. Nevím, jestli na to mám. Neumím moc tančit a neumím se líčit, což jsou ty dvě hlavní věci, co oni dělají,“ popsala herečka, na čem musí ještě do budoucna zapracovat. 

VIDEO: Dcera Asterové Kameníková do Varů přivezla manžela!

Video
Video se připravuje ...

Dcera Asterové Kameníková do Varů přivezla manžela! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
37 fotografií